Ha túl későn jöttem rá, h az élettársam egy gerinctelen, embertelen szívtelen férfi akkor most hogy tujam széppé tenni az életemet életünket)?
Mindent elsöprő szerelemmel kezdődött.Mindent feladtunk egymásért.Sikerünk volt együtt,pénzünk.Külön-külön nem értük volna el azt amit együtt.Jó hatással voltunk egymásra.Boldogok voltunk nagyon-nagyon.
DE!Beteg lettem és akkor elhagyott egy másik nőért.Megcsalt a saját házamban a bérlővel.Mindenből ki akart forgatni,amit közösen szereztünk.Sőt abból is amit Apumtól katam.Félreálltam,mert betegen(rák gyanú) gyenge voltam a helyzethez.Az anyagiak összekötöttek vele(a lakásaimat vesztettem volna el,ha elhagyom).Meggyógyúltam pasizni kezdtem és akkor tüzön-vizen át visszaszerzett.Azután minden más férfit eltávolított a közelemből.Gyereket akart és feleségűl venni.Én már csak vártam az alkalmat h megszüntessem a közös vagyont és külön útra térjek.Azóta is lesem azt az alkalmat.
Közben újra színpadra lépett egy lányka ,tőlem újra mindent el akart venni.Mivel anyagilag tönkrement volna Ő is mostmár(dolgoztam az ügyön)így láttam rajta,h érdekből: mint én akkor,velem maradt.Bár én is visszatértem volna a volt férjemhez.De Ő ezt is megakadályozta.Ebben a zűrös időben Terhes maradtam.Kételkedett h ki az apa,pedig én soha nem csaltam meg,csak flörtöltem.
Újra az anyagiakkal térítettem észhez,mert aztmondtam,h nem engedem meg h a születendő gyerekemtől egy fruska cigánylány elvegyen mindent!
Azóta van egy egészséges 7 hós kisbabánk.De minden irányítás az én kezemben.
Na ehhez mit szóltok?
Pfujj az irigységed ordít belőled!Utsó.Rosszindulatú és kritizáló semmi vagy.Tedd magad hasznosabbá máshol,nem h nekem irogass mert nincs szükségem a hozzád hasonlókra.
Valaki a segítségeteket kéri de csak a hibát keresitek ott is ahol nincs.
Szerencsére a többi témákban normális emberek válaszolnak.
Ilyen bunkó megkeseredett csapattal még nem taliztam.
Már ne is haragudj, de én nem írigylek egy olyan embert, akit az orránál fogva vezetnek, még a pénzét is elszedik, hülyére alázzák"Megcsalt a saját házamban a bérlővel"-"Közben újra színpadra lépett egy lányka ,tőlem újra mindent el akart venni."-jobb, mint egy brazil szappanopera.Mondd csak hány epizódot tervezel még megélni????(Megsúgom neked, hogy a forgatókönyvet az élettársad írja!)
Még egyszer hangsúlyozom,hogy egyáltalán nem írigylek egy olyan embert aki a saját pénzére(sőt az apjáéra sem)tud vigyázni és úgy adja kölcsön bárkinek(ez esetben élete párjának)hogy ha ne adj Isten élete párját ott lent megragadja egy plázacica, akkor te csak síránkozhass a lóvéd után, mert ugyebár úgysem tudnád visszaszerezni, mert évekig tartó pereskedés, ügyvédeket kéne fizetni, meg ha kimegy külföldre akkor aztán bottal ütheted a nyomát stb...Hát ez aztán marhamód írigylésre méltó.Változtass a felfogásodon minél előbb écsanya és kezdjed el kialakítani az intim szférádat, azt a fajtát amelyikbe rajtad kívül nem tartozik senki, csak te meg a javaid.És majd ezekből a javakból fogod eltartani a gyereked is, ezekre a javakra kell rohadtul vigyáznod, hogy ha bárkinek kölcsönadod, akkor vissza is tudd szerezni, és főleg ne add kölcsön olyannak akitől lehet, hogy úgysem tudnád visszaszerezni!Amíg megbízol holmi jöttmentt senkiházikban, addig rengeteg fülest kapsz még az élettől.Mindig magadból indulj ki!És semmi jóra ne számíts egy olyan férfitól aki azok után, hogy kihasznált, lealázott még kételkedett is abban, hogy ki a gyereked apja.Ezt a kapcsolatot már tényleg csak a pénz tartja össze, és még némi lekiismeretfurdalás, amit a párod érez , mivel valszeg sok pénzről van szó, és ő ezt nem tudja(de szerintem)nem is akarja visszaadni neked, ezért a könnyebb megoldást választja:ADDIG ALÁZ, ADDIG HÜLYÍT ÉS TESZ TÉGED MENTÁLISAN TÖNKRE IDEGILEG, MÍG VAGY ODÉBBÁLLSZ, VAGY ÖSSZEOMLASSZ.SOSEM LESZ MÁR BENNE ANNYI GERINC,HOGY ELÉD ÁLLJON ÉS AZT MONDJA:Figyu anya én már csak érdekből vagyok veled.!-Sajnálom, de én ezt így látom.Ez lehet írigység, lehet rosszindulat, vagy bárminek nevezd, de sajnos nagyon sokszor nagyon jók a rálátásaim dolgokra. Kívánom, hogy most ne nekem legyen igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!