Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izomzat függvénye a barátnőszerzés?
"Sokkal jobban el tudsz kápráztatni egy lányt azzal, ha művelt vagy. mint az izmaiddal."
Valóban? A lányok mekkora aránya tartozik ebbe bele?
Bazzeg, itt valaki 1.5-2.5 évvel ezelőtti kérdéseket emel ki...
A csajozás azoknak megy, akik nem találnak kifogásokat arra, hogy miért is nem megy nekik.
A puszta izomerő fontos volt az b alfa hímnek az őskorban a túléléshez, de azóta változott a helyzet: most már számít az inteligencia is.
Igen sokat számít ezt pasiként mondom...
amikor vékony átlagos voltam senkinek se tetszettem , mindig lekoptattak , aztán elkezdtem edzeni , elég szép izomzatot összeszedtem és azóta könnyebb ismerkedni , rengeteg bókot kapok , férfiként tekintenek rám mert vékonyként nem tudtak komolyan venni .teljesen máshogy viszonyulnak hozzám pedig semmit sem változtam jellemre meg gondolkodásban sem. Igen számít a test . Volt párom amikor látott régi képet azt mondta h ha így néznék ki szóba sem áltt volna velem....
Pontosan ahogy utolsó mondja,vékony palikat nem veszik férfi számba max havernak.
Én voltam vékony régen 15 - 18 éves koromig kb. nem smároltam mert undorodtak tőlem,mondták szedjél fel pár kg-t és akkor majd beszélgetünk,esküszöm ez volt.
Aztán meg nagyon betömegeltem 105kilóra, akkor meg a hasamtól undorodtak hozzáteszem jogosan undorító egy féreg voltam.
Most 88kg kb. mindegyik csaj de jó tested van azonnal szexre kezdik terelni a témát,hogy kíván meg ilyenek.
Úgyhogy igen külsőségek 85%-ban viszik a lányt.
Akárki akármit mond tapasztalat ma már nem gond ismerkedni,régen kb. örültem ha szóba állnak velem két évente egyszer de persze szex akkor sem volt.
Kell a kondizás,Lazar Angelov test ettől mind készen van összes szép lány,hozzáteszem nem csak a szép lányok de én csak őket említem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!