Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Izomzat függvénye a barátnősze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izomzat függvénye a barátnőszerzés?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 22:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Sokkal jobban el tudsz kápráztatni egy lányt azzal, ha művelt vagy. mint az izmaiddal."

Valóban? A lányok mekkora aránya tartozik ebbe bele?

2014. okt. 27. 20:36
 22/28 anonim ***** válasza:
ép testben ép lélek, szép alkat jobban néz ki, jobban meg fogja talán elsőre a csajokat
2014. okt. 27. 20:37
 23/28 anonim ***** válasza:

Bazzeg, itt valaki 1.5-2.5 évvel ezelőtti kérdéseket emel ki...

A csajozás azoknak megy, akik nem találnak kifogásokat arra, hogy miért is nem megy nekik.

A puszta izomerő fontos volt az b alfa hímnek az őskorban a túléléshez, de azóta változott a helyzet: most már számít az inteligencia is.

2014. dec. 8. 12:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Izom függvénye is lehet, de méginkább pénz függvénye. Ha jó sok lóvéd van, jönnek a csajok egyből.
2015. júl. 14. 13:38
 25/28 anonim ***** válasza:

Igen sokat számít ezt pasiként mondom...

amikor vékony átlagos voltam senkinek se tetszettem , mindig lekoptattak , aztán elkezdtem edzeni , elég szép izomzatot összeszedtem és azóta könnyebb ismerkedni , rengeteg bókot kapok , férfiként tekintenek rám mert vékonyként nem tudtak komolyan venni .teljesen máshogy viszonyulnak hozzám pedig semmit sem változtam jellemre meg gondolkodásban sem. Igen számít a test . Volt párom amikor látott régi képet azt mondta h ha így néznék ki szóba sem áltt volna velem....

2015. júl. 14. 13:57
 26/28 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy utolsó mondja,vékony palikat nem veszik férfi számba max havernak.

Én voltam vékony régen 15 - 18 éves koromig kb. nem smároltam mert undorodtak tőlem,mondták szedjél fel pár kg-t és akkor majd beszélgetünk,esküszöm ez volt.

Aztán meg nagyon betömegeltem 105kilóra, akkor meg a hasamtól undorodtak hozzáteszem jogosan undorító egy féreg voltam.

Most 88kg kb. mindegyik csaj de jó tested van azonnal szexre kezdik terelni a témát,hogy kíván meg ilyenek.

Úgyhogy igen külsőségek 85%-ban viszik a lányt.

Akárki akármit mond tapasztalat ma már nem gond ismerkedni,régen kb. örültem ha szóba állnak velem két évente egyszer de persze szex akkor sem volt.

Kell a kondizás,Lazar Angelov test ettől mind készen van összes szép lány,hozzáteszem nem csak a szép lányok de én csak őket említem most.

2015. júl. 14. 14:30
 27/28 anonim ***** válasza:
A pénz és a hatalom sokkal fontosabb a nőstényeknek.
2016. febr. 7. 21:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Főleg pénztárca függvénye. A nők csak a pénz szagára nedvesednek.
2016. máj. 1. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!