Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izomzat függvénye a barátnőszerzés?
nem tartom felszínesnek, aki törődik a testével.
azt viszont lustának tartom, aki NEM törődik a testével.
utálom, ha kövér, elhanyagolt emberek azzal takaróznak, hogy a belső értékek a fontosak.
pedig a testünk is a részünk, és vigyáznunk kell rá, gondoznunk kell. és a testünk állapota nagyon is összefügg a lelkünkkel, a hangulatunkkal, a jellemünkkel.
mivel számomra fontos a sport, szerintem én is elvárhatom, hogy a férfi valamennyire sportos legyen. nem kell hatalmas izmokat növeszteni, de számomra mindenképpen vonzó egy izmos, jól karban tartott férfitest. és ez nem jelenti azt, hogy egész nap kondizni kell. a legtöbb férfi alapvetően kellőképpen izmos. csak a sok zabálástól rájuk rakódik egy csomó zsír. tehát nem kell túlzásba vinni sem a kondizást, sem a zabálást. csak egy egészséges egyensúlyt kell fönntartani.
jó lenne, ha alap lenne mindenkinél, igen. a szolit leszámítva.
de mint mondtam, nem muszáj szekrénynek lennie. csak legyen szép izmos. lehet vékony is, csak izmos legyen, ne sörhasú. a férfiak amúgy is izmosak maguktól is, nem kell érte olyan sokat dolgozni. csak nem kell ellene tenni.
és ez nálam igenis alap, hogy elvárom.
mert én törődöm az egészségemmel, a testemmel. nem szeretnék, és nem is tudnék egy tévé előtt tespedő, naphosszat süteményt zabáló, energiaitalokon élő valakivel együtt lenni. nem hiszek benne, hogy egy ilyen életstílushoz olyan belső tartozhat, amit én egy kapcsolatban elvárt módon tisztelni és értékelni tudnék.
Előny mint egy állásnál ami előny azt tudat alatt várják,tehát teszem azt van két pasi egyik kedves,pénzes.
A másik tipikus ilyen rosszabb fiú,tehát beszól a csajnak ha kell ha kell leosztja,hogy shut up,de IZMOS és pénzes,mit gondolsz melyiket válassza a csaj,nyilván a másodikat.Mondjuk ez csajtól is függ ha ilyen fullos jó testű igazi nőies jó csaj akkor izom az ALAPELVÁRÁSOK között van,vagy sportos legyél,tehát ne egy nyüzüge emós alkatú vasággyal együtt 10 kilós pasi.
Ez a belső számít,aki a külsőt nézi felszínest ezt csak a lusta dagadt emberek szajkózzák,akiknek a mozgás a fotel maximum.
Futni járok minden reggel! Ebből adódó hogy egy elhízott, testével nem foglalkozó pasi nem jöhet szamitasba.
Mindenki magához illőt keres! Ez nem felszinesseg!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!