Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Izomzat függvénye a barátnősze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izomzat függvénye a barátnőszerzés?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 22:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon nem. És mielőtt ugatnátok férfi vagyok.
2013. júl. 5. 22:39
 2/28 anonim ***** válasza:
Nem
 3/28 anonim ***** válasza:
Nem, de azért elég fontos a 15-25év közötti korosztálynak.
 4/28 Lord Keri ***** válasza:
100%
Ebben a megfogalmazásban, hogy "barátnőszerzés" igen! Hiszen valakitől meg kell szerezned, azaz kell hozzá jó kondi és erőnlét, hogy lenyomd az illetőt! :D
2013. júl. 5. 22:41
 5/28 anonim ***** válasza:
Nem, de azért igen erősen osztogatják itt az oldalon az "okosak", hogy "gyúrjávazze", pedig nem az adna az itteni elkeseredetteknek önbizalmat és tartást, hanem AZ, ha végre valamilyen nőnemű lény emberszámba venné őket.
2013. júl. 5. 22:41
 6/28 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés. De ha neked az izom ad egészséges önértékelést, akkor gyúrj.
2013. júl. 5. 22:48
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem, hanem magasság, kisugárzás, humor, duma, öltözék, pénz, belső értékek, arcszerkezet függvénye leginkább.
2013. júl. 5. 22:51
 8/28 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis fontos a jó kiállás és az edzettség.

De az is igaz, hogy ez csak egy része az egész egyénnek, szóval ha izmos vagy, több lánynak/nőnek tetszel, viszont ez csak a külső.

2013. júl. 5. 22:52
 9/28 anonim válasza:
55%
Szerintem pedig egyénfüggő! Akinek ez fontos, az felszínes. Tudom, hogy közhely, de sokkal fontosabb az, ami belül van. Sokkal jobban el tudsz kápráztatni egy lányt azzal, ha művelt vagy. mint az izmaiddal.
2013. júl. 5. 23:12
 10/28 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű. Én azt vettem észre, hogy a sportos megjelenésemből azonnal arra következtetnek a lányok, hogy az egy izomagyú tuskó vagyok. Tehát egyéjszakás kalandokra jó lennék. Viszont akik nekem tetszenek, azok csak gondolatban játszanak ilyenekkel, tehát már nem is előny.

Akkor kezdett előnnyé válni, amikor egy társaságban kezdtek megismerni és megkedvelni. Az sem hátrány, hogy egy izmos férfit a barátnője könnyebben megkíván.

De a "szerzés" fázisában, tehát az első randikon nekem hátrányt jelentett, hogy van rajtam egy kis izom.

2013. júl. 6. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!