Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod esetleg exed fent van gyakorin?
Csak kíváncsiság :) Publikus a válaszaid a párod előtt? Vagy van amit jobb, ha nem lát, mert vannak olyan gondolataid, amit neki még nem mondtál el?
Voltak vicces történetek mikor belefutottál, felismerted, őt vagy akár az exedet ? :) Vagy téged felismertek?
Ha van valami jó sztori, kíváncsi lennék :) Előre is köszönöm, ha válaszolsz.
Bizonyára tévedtem :) Bocsánat.
Amúgy a kérdésre felelvén: nem tudok róla, hogy fent lennének az exeim. Mivel ezek a nők nálam idősebbek voltak 4-5 évvel, szerintem nem ez a dolguk, hogy itt legyenek ilyenkor. Gyanítom épp szeretkeznek :)
összeraknak fejbe a válaszaid alapján akaratlanul is,mert nem túl sok rendszeres névvel író lehet.de ja ismerkedésre tökéletes a név, igazad lehet dog .
a kérdező egyszer nagyon szerelmes lehetett valakibe nekem is ez jön le. Aztán akár álmodozik, hogy mit is gondolna róla az a személy most.
Szerintem semmire nem jó a nick kihelyezése. Abszolút megosztja a népet itt, mert a nickeknek köszönhető, hogy egyes tagok ugyan barátságra léptek egymással, de ha van egy olyan kérdés, ahol esetleg ezek a barátok írkálnak, sokszor a másik el sem olvassa, hogy a másik mit ír névvel, egyből zöld kezet ad neki, pedig ha elolvasná, lehet, hogy nem is minden esetben értene egyet, de elég ha meglátja a nevet és már zöldeli is. De ugyanez igaz a nem hasznosság osztogatására.
Szerintem nem kapnak máshol figyelmet és itt élik ki ezek az emberek, hogy a hétköznapban nem szentelnek annyi figyelmet. Meg egyfajta önbizalom növelési kísérlet is ez, önigazolás, hogy én felvállalom a mondandómat és azt remélem majd, hogy valaki felfigyel rám. Pedig ami értékes, nem a kirakatban van.
# 25, tudom mit gondol rólam az exem, ezt elmondja személyesen is, ehhez nem kell internet, szép is lenne, ha itt írna, mikor tudja a telefonszámom és hogy hol lakok :)
Érdekes dolgokat írtok a nickekkel kapcsolatban, elgondolkodtató. Sosem éreztem, hogy önbizalomhiány miatt raknám ki,nem tudom, hogyan tudná növelni ez az önbizalmam :) Nem mondom, hogy nem szokott névre szóló válasz érkezni, de ugyanennyi negatív hozzászólás is. Aki meg balhézni akar, annak mindegy, hogy a másiknak kint van-e a neve, balhézik anélkül is. Nem hiszem, hogy ezen múlna.
# 25, tudom mit gondol rólam az exem, ezt elmondja személyesen is, ehhez nem kell internet, szép is lenne, ha itt írna, mikor tudja a telefonszámom és hogy hol lakok :)
Szóval akkor te is csak egy a múltban élő ember vagy aki összejár kúrogatni az exével és találkozgat vele? Nem vicces kicsit sem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!