Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar, ha a lánynak kicsit kiáll a foga (vagyis nincs sorban)? Esetleg lyukasak is?

Figyelt kérdés

2013. júl. 1. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit eláll az még nem gond....

De ha lyukas az elég gáz....

2013. júl. 1. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Az saját magamon zavarna, ha lyukas...azért, nem sznob dolog elmenni egy dokihoz.
2013. júl. 1. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ! A lyukas, odvas, rohadt stb. fogak biztosan zavarnak. A kiálló csálé kapafogak is. De pl. a páromnak kilóg egy kicsit az egyik szemfoga, amikor mosolyogva becsukja a száját, egy kicsit kilóg, szerintem nagyon édes, irtó szexi.
2013. júl. 1. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:

nem zavarna..

de menj vele fogorvoshoz (lyukas fogakkal)

2013. júl. 1. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
A szép fogak csak pénz kérdése :)
2013. júl. 1. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kicsit kiáll az nem, de ha elöl lyukas akkor tegye már meg, hogy elmegy fogorvoshoz.
2013. júl. 1. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit meg kő igazítani a szívlapáttal oszt jó van
2013. júl. 1. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van jó pár lyukas fogam (genetika, meg kiskoromban sokszor lusta voltam fogat mosni, már nagyon bánom), de mindegyik be van tömetve fogorvossal. Lehet, hogy nem olcsó, de máskülönben csak rosszabb lesz.
2013. júl. 1. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!