Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod esetleg exed fent van gyakorin?
Csak kíváncsiság :) Publikus a válaszaid a párod előtt? Vagy van amit jobb, ha nem lát, mert vannak olyan gondolataid, amit neki még nem mondtál el?
Voltak vicces történetek mikor belefutottál, felismerted, őt vagy akár az exedet ? :) Vagy téged felismertek?
Ha van valami jó sztori, kíváncsi lennék :) Előre is köszönöm, ha válaszolsz.
Mindenkinek ment a zöld :) Kobold, emlékszem :)
Igen, a kérdés azért is van, mert elgondolkoztam, hogy elvileg mindent megbeszélsz a pároddal. Viszont itt azért a legmélyebb,talán eddig mindenki elől rejtett gondolataid is megosztod, hiszen nem ismernek. Ezt is látnia kellene?
De ez vonatkozik ismerősökre is... elég rossz lenne belefutni egybe, hiszen itt azért a szexuális szokásaidtól kezdve a titkos szerelmedig mindent kitárgyalsz :)
a névkiírása feltűnési viszketegség,figyelmet von magára vele az adott személy, akire a való életben kevésbé figyelnek.Meg akarja mutatni hogy ez vagyok én nézzétek.
Nézzetek rám és ismerjetek meg.De a való életben ez nem megy nekik, és itt tökéletes a terep.
amúgy a kérdésre válasz: nem érdekelne egyik ex sem :))
Kérdező, aha, elhiszem ;)
Mindenkinek van egy exe, akin nem tud túl lépni.
Sosem fogom azt állítani, hogy nem hagyott nyomot bennem az ex, igen, a múltam, hozzám tartozik. A túllépés más kérdés, de szerintem ezt jobban tudom én :)
Ez miért is fontos ennél a kérdésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!