Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A te párod esetleg exed fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te párod esetleg exed fent van gyakorin?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiság :) Publikus a válaszaid a párod előtt? Vagy van amit jobb, ha nem lát, mert vannak olyan gondolataid, amit neki még nem mondtál el?

Voltak vicces történetek mikor belefutottál, felismerted, őt vagy akár az exedet ? :) Vagy téged felismertek?

Ha van valami jó sztori, kíváncsi lennék :) Előre is köszönöm, ha válaszolsz.

2013. júl. 4. 23:31
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld :) Kobold, emlékszem :)

Igen, a kérdés azért is van, mert elgondolkoztam, hogy elvileg mindent megbeszélsz a pároddal. Viszont itt azért a legmélyebb,talán eddig mindenki elől rejtett gondolataid is megosztod, hiszen nem ismernek. Ezt is látnia kellene?

De ez vonatkozik ismerősökre is... elég rossz lenne belefutni egybe, hiszen itt azért a szexuális szokásaidtól kezdve a titkos szerelmedig mindent kitárgyalsz :)

2013. júl. 4. 23:38
 12/44 A kérdező kommentje:
Persze, hogy elhiszem, ismerek párokat, akik itt találtak egymásra. Nem volt furcsa, hogy látja a válaszaid? Vagy esetleg óvatosabban fogalmaztál akkor? :)
2013. júl. 4. 23:39
 13/44 anonim ***** válasza:
26%
Értem több nő is rajongott itt, de le kellett őket finoman építenem. Amúgy az exed szó már kétszer is előkerült a napokban ha jól emlékszem a nickedre kérdező. Csak nem hiányzik?
2013. júl. 4. 23:40
 14/44 anonim ***** válasza:
92%

a névkiírása feltűnési viszketegség,figyelmet von magára vele az adott személy, akire a való életben kevésbé figyelnek.Meg akarja mutatni hogy ez vagyok én nézzétek.

Nézzetek rám és ismerjetek meg.De a való életben ez nem megy nekik, és itt tökéletes a terep.

amúgy a kérdésre válasz: nem érdekelne egyik ex sem :))

2013. júl. 4. 23:42
 15/44 A kérdező kommentje:
Jó megfigyelő vagy :) Igazából azért szoktam említeni, mert mikor van egy párkapcsolati kérdés, hozzá szoktam tenni, hogy "már csak exről tudok beszámolni". Nem akarom úgy "osztani az észt" egy ilyen kérdésben, hogy úgy tűnjön, párkapcsolatban élek. Talán mellékes apróság, de ezt valahol így találom fairnek.
2013. júl. 4. 23:43
 16/44 A kérdező kommentje:
#14, ez is egy vélemény, tiszteletben tartom. Köszi, hogy írtál.
2013. júl. 4. 23:43
 17/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, aha, elhiszem ;)

Mindenkinek van egy exe, akin nem tud túl lépni.

2013. júl. 4. 23:44
 18/44 anonim ***** válasza:
#14 Valahol igazad van. Viszont pub. nick által egy személy leszel a sok anonim között. Ki tudsz alakítani magadról egy képet a többiek szemében, ami értelmében értelmezhetik a válaszaidat. Na meg nagyon kellemes társaságot nyújt a többi publikus nickű ember:D
2013. júl. 4. 23:45
 19/44 anonim ***** válasza:
#17 Én anno a gta_sa.exe-n nem tudtam túllépni;) :D
2013. júl. 4. 23:46
 20/44 A kérdező kommentje:

Sosem fogom azt állítani, hogy nem hagyott nyomot bennem az ex, igen, a múltam, hozzám tartozik. A túllépés más kérdés, de szerintem ezt jobban tudom én :)

Ez miért is fontos ennél a kérdésnél?

2013. júl. 4. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!