Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod esetleg exed fent van gyakorin?
Csak kíváncsiság :) Publikus a válaszaid a párod előtt? Vagy van amit jobb, ha nem lát, mert vannak olyan gondolataid, amit neki még nem mondtál el?
Voltak vicces történetek mikor belefutottál, felismerted, őt vagy akár az exedet ? :) Vagy téged felismertek?
Ha van valami jó sztori, kíváncsi lennék :) Előre is köszönöm, ha válaszolsz.
Szia!
Én az első barátomat itt ismertem meg, de nem hiszem, hogy fent van az oldalon. :)
Velem csak olyan fordult elő, hogy volt valaki akivel nem akartam beszélni, aztán írt egy bizonyos személy privátot és visszaírtam neki. Kiderült, hogy az ugyanaz az ember volt, csak más felhasználóval. Kínos volt, de szerencsére nem szemtől szemben voltunk. Mire jó a net... :D
de remélem nem nagyon olvassa a válaszaim...:O
olyan akit ismerek :O személyesen...
Nem jár ide fel és nem is örülnék neki ha látná minden válaszom.
Ennyi tér kell nekem, Ő sem oszt meg velem mindent, nem is baj ez.
Kettes válaszoló, dehogy :) Bár az én exem regisztrálva van, egy évben egyszer ha feljön, akkor sem ebbe a topicba. Ráadásul szerintem tudja a nevem, de eszébe nem jutna megkeresni vagy ilyesmi :)
A kérdés tényleg csak kíváncsiság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!