Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A te párod esetleg exed fent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te párod esetleg exed fent van gyakorin?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiság :) Publikus a válaszaid a párod előtt? Vagy van amit jobb, ha nem lát, mert vannak olyan gondolataid, amit neki még nem mondtál el?

Voltak vicces történetek mikor belefutottál, felismerted, őt vagy akár az exedet ? :) Vagy téged felismertek?

Ha van valami jó sztori, kíváncsi lennék :) Előre is köszönöm, ha válaszolsz.

2013. júl. 4. 23:31
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
*publikusak
2013. júl. 4. 23:32
 2/44 anonim ***** válasza:
40%
Ezek szerint te csak azért írod ki a neved, mert így valamelyik exed majd megtalál, révén, hogy valami közös sztorira hajaz a nick?
2013. júl. 4. 23:33
 3/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első barátomat itt ismertem meg, de nem hiszem, hogy fent van az oldalon. :)

Velem csak olyan fordult elő, hogy volt valaki akivel nem akartam beszélni, aztán írt egy bizonyos személy privátot és visszaírtam neki. Kiderült, hogy az ugyanaz az ember volt, csak más felhasználóval. Kínos volt, de szerencsére nem szemtől szemben voltunk. Mire jó a net... :D

2013. júl. 4. 23:34
 4/44 anonim ***** válasza:

de remélem nem nagyon olvassa a válaszaim...:O

olyan akit ismerek :O személyesen...

5/44 anonim ***** válasza:
100%
volt/van(?) itt egy lány akivel majdnem összejöttem. Nemtudom még használja-e a portált. De nagyon jóba votlunk csak nagyon messze lakunk egymástól :( Pedig olyan jó volt vele beszélgetni éjszakánként :)
 6/44 anonim ***** válasza:

Nem jár ide fel és nem is örülnék neki ha látná minden válaszom.

Ennyi tér kell nekem, Ő sem oszt meg velem mindent, nem is baj ez.

2013. júl. 4. 23:35
 7/44 anonim ***** válasza:
Akiről egy nagy szerelemmel kapcsolatos kérdésnél beszéltünk (nem tudom emlékszel-e:)) elvileg fent van. Legalábbis amikor együtt voltunk kérdezett itt, igaz más témakörben. De annak már jó pár éve, nem hinném, hogy még mindig itt lenne aktívan. Nem titok előle semmi, de jobb ha nem ismer fel, nincs kedvem se beszélgetni, se magyarázkodni, se vitázni vele. Sőt úgy semminemű kapcsolatot sem akarok vele:)
2013. júl. 4. 23:35
 8/44 A kérdező kommentje:

Kettes válaszoló, dehogy :) Bár az én exem regisztrálva van, egy évben egyszer ha feljön, akkor sem ebbe a topicba. Ráadásul szerintem tudja a nevem, de eszébe nem jutna megkeresni vagy ilyesmi :)

A kérdés tényleg csak kíváncsiság :)

2013. júl. 4. 23:36
 9/44 anonim ***** válasza:
Elhiszed, ha azt mondom, hogy itt ismertem meg?:D (mondjuk már szakítottunk)
2013. júl. 4. 23:36
 10/44 anonim ***** válasza:
Volt egy lány, akivel kezdeményeztem egy darabig, de végül meggondoltam magam. Csakhogy ő közben meg vhogy belém bolondult, nekem meg vissza kellet utasítanom. Aztán kiírt egy kérdést rólam, én meg pont olvastam a GYK és észrevettem. Válaszolgattam is rá:DDDD De aztán elmeséltem neki rá egy hétre. Osztálytárs ugyan, de nem nagyon beszélünk azóta.
2013. júl. 4. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!