Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit gondoltok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok olyan srácokról akiknek a szülei szétváltak és ők lettek a családfenetartó személyek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó és szép, de nem állnék le vele, az szent. Neki most dolga van és azzal foglalkozzon.
2013. júl. 4. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy ők is szerencsétlen sorsúak, de párkapcsolat szempontjából ez max. annyiban számít, hogy ha lelépnének a feladat elől (pl. kisebb testvér elhanyagolása), az nem lenne túl szimpatikus.

Velem is megtörtént ez félig-meddig, csak én lány vagyok. Apa szépen kisemmizett bennünket, anya fizetése meg hármunkra és az új lakás (egérlyuk) költségeire nagyon kevés volt, így az összes diákmunkás pénzemet oda "kellett" adnom, még egy cipőt sem tudtam felvenni magamnak, és szinte pénz nélkül jöttem fel aztán ősszel Pestre, az egyetem miatt. Nem egy vidám élethelyzet :/

2013. júl. 4. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
*venni :D
2013. júl. 4. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom..attól függ milyen szerepet tölt be otthon és mennyire terhelik meg őket pluszban.
2013. júl. 4. 09:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Megértem és tisztelem. Nekem is válnak a szüleim pár éve. De nálunk anyám rúgta szét a családot. Nem vagyok egy házias, de néha nekem kell rábeszélnem apám, hogy ne hagyja annyira szabadon a testvéreimet (kicsit ilyenkor anyuka üzemmódba érzem magam), mivel ő mindig is túl engedélyen volt, csak én kaptam igen szigorú nevelést kicsiként.
2013. szept. 12. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!