Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nő aki kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nő aki kapcsolatban él, és jóban vagyunk. Nők tudnátok segíteni, hogy miért lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel kb majdnem 1 éve beszélgetünk, és lényegében barátkozás csak az egész.

Nem akarok tőle semmit, hiszen férje van, és gyerekei.

De mostanában valahogy el kezdett nekem olyan dolgokat mondani, amiket csak a közeli hozzátartozói tudnak róla.

És hát elég... érdekes a helyzete, és gondoltam egy személyes beszélgetés sokat javítana rajta, jobban érzené magát.

De ő fél, hogy kiderül, mert nagyon féltékeny típus a férje. De nem csak ezért, azért is, mert ő ezt randinak venné, és nem akar randizni senkivel. Ezt megcsalásnak tartja.

Én csakis barátilag gondoltam rá, bár azt az elejétől elismertem, hogy nagyon szép, de engem csak a lelke érdekel.

Most meg azt mondja, hogy (szinte könyörögve) hogy ne akarjak vele találkozni.

Bennem összesen több elmélet is született, de érdekel más szerint miért lehet ez, hogy nem akar találkozni.

Azt mondta, inkáb küld magáról meztelen képeket, hogy ne akarjak találkozni. Ez az, ami meglepett...

Szóval most nem tudom mit gondoljak...

2013. júl. 2. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Baráti találkozó megcsalás, meztelen kép küldözgetése nem? Ez vagy kamu, vagy mindketten idióták vagytok.
2013. júl. 2. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:

És ezt elmondtad neki, hogy csak barátként gondolsz rá? Egyébként nekem két verzió jutott eszembe:

1. Elkezdett többet érezni irántad a barátságnál, és ez most tudatosult benne.

2. A férje megtudta, hogy találkoztok, és többet látott bele a dologba, féltékeny lett rád.

De ezt a meztelen képes beszólást nem igazán tudom hova tenni... ezt személyesen mondta, vagy írta pl. neten, sms-ben... stb.?

2013. júl. 2. 23:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát, én se értem a meztelenkedés miért jó neki...

Többször is írtam neki, hogy csak barátilag közeledem felé, hiszen van egy komplett családja, én meg nem akark egy ilyet feldúlni.

99% facebookon érintkezünk. Ezeket is ott írta.

Meg azt is, hogy a közeli hozzátartozóin kívül én ismerem a legjobban.

Ha valami kamut akarnék, az nem lenne ennyire hosszú...

2013. júl. 2. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:

na nem tudom mi az érdekes helyzet, de tisztáznod kellene dolgod, teljesen mást gondol a nő vagy érez,

jó lenne tisztázni ki mit akar, egy beszélgetésnek miért kellene randinak lenni, ez a meztelen kép, ez érdekes N

2013. júl. 2. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Általad növeli az egóját, de ennél többet nem akar Tőled. A képeket azért küldené át Neked, hogy arra is írj neki egy-két "kedves" szót. Azt akarja tudni, hogy kell-e még más férfinek a párján kívül, de elég a visszajelzés neki. Azt szerintem nem is feltételezi Rólad, hogy barátként tekintesz rá.
2013. júl. 3. 00:03
 6/9 A kérdező kommentje:

4es, ha próbálom vele letisztázni, hogy konkrétan mondja ki a dolgokat, vagy írja le, akkor másról kezd el írni...

5ös, azért egy ilyenért nem hinném, hogy valaki képes magát muttogatni.

De én tényleg nem akarom nőként nézni. Tiszteletben szeretném tartani a családját, és őt is.

Általában mondhatni ismerem a nőket. De őt nem tudom kiismerni...

2013. júl. 3. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Talán beléd szeretett.
2013. júl. 3. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy no? Lattad mar? Lehet, hogy a fele sem igaz a torteneteinek.
2013. júl. 3. 10:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát, már el küldte a meztelen képeit...

és mindenképp ugyanaz a nő, és nem valami netes képsorozat.

Nem hinném, hogy valaki, aki csak szórakozni akar a másikkal, kb 1 évig készítené elő az ilyet.

2013. júl. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!