Mi a véleményetek a Jóban rosszban c. sorozatban, Tamás atya szereplésével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 16:20
1/10 anonim válasza:
És ez kérdés (húhú), hát akkor megkapod a választ
A tavaszi szél nem, de a sok balfék műsor fáraszt
2/10 anonim válasza:
Az, hogy nem kéne ilyen szemetet nézned, mert elrohad az agyad.
4/10 A kérdező kommentje:
Oké, én nem nézem de további 1 millió magyar nézi tovább és egyfajta véleménye kifog alakulni (tévesen) a római katolikus papokkal szemben, ez itt a probléma emberek!!!
2012. jan. 19. 13:59
5/10 szabolcs1988 válasza:
Ezt a történetet az életből vették.Mivel valójában ez történik a világ vallásaiban!!! Szinte mindennap hallani a hírekben hogy a papok olyan tevékenységeket folytatnak amelyet a Biblia teljes mértékben elítél. Ezt a példát állítják a hívő személyek elé, ők pedig követik.
6/10 anonim válasza:
Aki eddig is hívő volt,illetve vallásos tradíciókkal övezve nőtt fel, az nem egy sorozatbeli színész alakítására fogja alapozni a hitét. A többiek pedig - ha eddig nem tették-, ezután sem fognak "foglalkozni" a vallással. Valamilyen vallásos gyökerekkel és általános tudással pedig a legtöbb ember rendelkezik. Nekem előbb jut eszembe egy idős, tiszteletteljes idős férfi, mint egy "szépfiú". Egyébként nem követem figyelemmel a sorozatot...
7/10 anonim válasza:
akárcsak a többi szereplőé, az ő alakítása is kritikán aluli
8/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó a sorozat és Tamás atya különösen jó benne! Szerintem a katolikus egyház már elásta saját magát a pedofil ügyekkel, inkább hálás lehet a sorozatnak egy erkölcsös, szimpatikus, vallásos figura megalkotásáért.
9/10 emlya válasza:
Utolsó válaszolóval teljesen egyetértek!!!!!!!!
10/10 anonim válasza:
14:51-es! Durván általánosítasz! Persze, vannak hiteltelen papok, de a többiekről, akik bizony többen vannak, és esketnek, miséznek, gyóntatnak, temetnek, reggeltől estig kórházban betegeket látogatnak, börtönpasztorációt folytatnak, özvegyeket, árvákat segítenek, azokról bezzeg egy jó szó sem esik. Szánalmas!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!