Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket hogy érintene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket hogy érintene az, ha meglátnátok neten, hogy a gyönyörü exbarátnőtök kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha màr nem érzel irànta semmit, max a hiànyàt, mert belsõre egy értékes ember volt õ, és egyben nagyon szép nõ is. De mivel köztetek nem igazàn müködött a dolog (sok volt a vita stb), jòba maradtatok és baràtként vàltatok el, néha beszéltek is. Hogy érintene téged ez a dolog? Nem lenne fura érzés, vagy esetleg egy kicsit fàjò, hogy ez a làny, aki sokàig a tiéd volt, màr màssal van?
2013. júl. 1. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. Az ex nem véletlenül lett az, ha nekem lehet másik csajom, neki miért ne lehetne új pasija?
2013. júl. 1. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Az exem mégis kit érdekelne, hogy mit csinál? VÉGE. Csak ezt sok ember nem képes felfogni.
2013. júl. 1. 19:20
 3/4 kolosszus22 ***** válasza:

Én éppen ilyen helyzetben voltam, már mással van, fura volt kicsit (hozzáteszem ő szakított velem és ez a rosszabbik verzió ugye), de meg is könnyebbültem kicsit, mert akivel összejött egy finoman szólva sem hozzám mérhető pali (én ismerem a fickót, de ezt exbarátnőm nem tudja). Szóval gyakorlatilag nem nagyon érdekel.

26F

2013. júl. 1. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megnézem kivel van, mi történik vele. Főleg ha barátként váltunk el érdekelni fog a továbbiakban is mégha nem is beszélünk egymással. Ő szakitott velem sokáig vissza akartam szerezni és nagyon fájt, hogy így lett vége (az én hibámból) de nem ő akarta. Mára már túl vagyok rajta. Nincs bennem fájó érzés, elengedtem őt és lezártam. Gyengéd szeretet van bennem felé, kívánom, hogy legyen boldog a választottjával. A hiányát sok embernek érzed de akármennyi értékes is nem lehet melletted örökké, gondolj bele hány értékes ember van akit nem is ismersz és soha nem is fogsz! Azokkal kell boldognak lenni akik ott vannak nekünk. Nem sajnálom azért mert értékes ember volt. Vannak még rajta kívül is olyanok. Az emberek jönnek mennek az ember életében sajnos nemcsak a szerelmek de a barátok is változnak ehhez hozzá kell szokni. Prálom elfelejteni őket mert úgy nem lehet élni, hogy egész életedben sirsz valaki után aki sokat jelentett. :(
2013. júl. 2. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!