Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában egy kapcsolatban mikor kell, hogy megtörténjen az első csók?

Figyelt kérdés
Hány nap/hét járás után? Persze tudom, hogy ez változó, de mégis, mi az ideális?
2013. jún. 28. 13:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
csak is minden teliholdkor
2013. jún. 28. 13:39
 2/14 anonim ***** válasza:

az első második randin biztos nem.

én férfi létemre szeretek lassan haladni a dolgokkal, így kb 3-4 hét aktív ismerkedés fejében elcsattanhat egy csók.

De ez azt jelenti hogy ha nem is élőben, de szinte naponta beszélünk, ha mást nem egy-két szót.

2013. jún. 28. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha egymásra kattantok, akkor akár már az első randin.
2013. jún. 28. 13:42
 4/14 anonim válasza:
a harmadik randi az idealis
2013. jún. 28. 14:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Függ attól menyire ismered a másikat. De minden volt barátnőmet az első randin csókoltam meg.
2013. jún. 28. 14:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Én nő létemre a második válaszolóval értek egyet .első randin ne csókolgasson senki ég nem is ismerjük egymást, az olyan tinis

Szeretem előbb megismerni a másikat, összeillünk e egyátalán és 3-4 hét után még mindig érdekel akkor igen megtörténhet.

2013. jún. 28. 14:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed, hogy itt az ideje. Első randin semmi esetre sem, kivéve ha már régóta ismeritek egymást, de én szerintem még akkor sem mennék bele a dologba. Általában várok addig, amíg lehet, anélkül, hogy a kedves udvarló azt hinné, hogy csak játszadozom vele. Mostani barátommal 4. randin történt meg az első csók (és szex), de nem érzem úgy, hogy elsiettem volna, vagy bármi. Míg mással lehet, ez korai lett volna. Erősen személy- és partnerfüggő a dolog... Szerintem.
2013. jún. 28. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha úgy sikerül a randi, akkor már az első is, de 2. legkésőbb 3. randin
2013. júl. 15. 23:37
 9/14 anonim ***** válasza:
2. 3. randin.
2013. júl. 15. 23:41
 10/14 anonim válasza:
Várj valami különlegesre és aztán pl: mozifilm után kiültök valahova ilyesmi...
2013. júl. 15. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!