Csajok, akik nagyon jóban vannak az anyukájukkal! Mennyi mindent beszéltek meg vele a szexuális életetekkel kapcsolatban?
szerintem ez mindenkinél máshogy van
mi általában mindent megbeszélünk, de a szexuális életemet nem szoktam részletezni. max azt elmondom neki szűz vagyok-e
Én azt hiszem elmondhatom, hogy full jóban vagyok anyukámmal, pedig már nem élünk együtt, felnőtt vagyok már (23 éves), de akármi érdekes dolog történik, ő az első, akit felhívok, mindent neki mesélek el elsőnek. És igen, tényleg mindent meg tudok vele beszélni. De azért a szexuális életemet nem szoktam neki taglalni, azzal tényleg úgy vagyok, hogy magánügy, az érintett két emberre tartozik csak. Erről max annyit beszélünk, hogy ha új pasi jön a képbe, akkor anyukám egy idő után rákérdez, hogy lefeküdtünk-e már, és akkor megmondom neki, hogy igen vagy nem, de amúgy ez nem szokott téma lenni. Hát hiszen én se beszélem meg vele az ő szexuális életét
Mondjuk az is tök jó lehet, ha valaki az anyukájával erről is tud beszélgetni teljesen felszabadultan, de nem hiányzik, hogy ez nálunk is így legyen, nekem ez így teljesen megfelel.
Mi ugyanúgy megbeszéljük a szexet, mintha a barátnőmmel beszélném meg. Vettem már nekik pózos dobókockát is ajándékba :)
én 26, anyu 42
En is varatlan poronty voltam, 17 eves szult meg edesanyam, most 13 vagyok
Mindent megbeszelek vele meg szex teren is bar nincs sok minden
Sokszor vizsgalgatja a puncimat minden oke-e es en is nezegetem az ovet neki milyen van
(Egyedul elunk apa nelkul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!