Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha én nem akarom kiírni facebook-ra, hogy kapcsolatban vagyok?
Figyelt kérdés
Egy hónapja tart a kapcsolatunk, feleslegesnek érzem ennyi idő után mindenkivel közölni, a barátom viszont már hetek óta kiírta, és szeretné, ha beírnánk, hogy együtt vagyunk.
Nem veszekszünk ezen, meg nem követeli, de látom rajta, hogy rosszul esik neki.
Holott ismerik a barátaim, haverjaim, nyilván nem titkolom, de ez korai lenne...
Egyébként én is kiírom, ha komolyabbnak érzem a dolgot, de ehhe még idő kell. Baj ez, vagy inkább írjam ki, végülis mit számít?
21L
2013. júl. 1. 23:43
1/15 anonim válasza:
ez csak facebook kiírás nem eljegyzés :D 1 hónap után simán belefér.
2/15 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem facebookon éled az életed...
3/15 anonim válasza:
Az nem baj,de az,hogy tudod,hogy ez a két kattintás számít neki és te akkor se,az már picit igen.
4/15 anonim válasza:
Kicsit nem fész függő a barátod?Én csak azért se írnám ki
5/15 anonim válasza:
Ez a kib*szott Marck Zuckerberg egy zseni, kitalált valamit, ami nélkül lassan a népesség 75%a nem tudna élni.Most komolyan... ki nem szrja le, hogy facebookon mi van kiírva?
6/15 anonim válasza:
Igen, baj. Persze nem nekünk, hanem a barátod felé érzéketlen vagy, Szexre jó neked, de felvállalni már ciki.
7/15 anonim válasza:
Na én elmentem aludni. Jó éjt mindenkinek.
8/15 anonim válasza:
ez olyan gyerekes, sokan kiírják, amúgy mindenki azt csinál amit akar, de sokan nem teszik meg, én semmit nem írok ki, mert ez az én ügyem mi van velem,
9/15 anonim válasza:
Nem értem mi a szarért vagy vele ha nem érzed komolynak...
10/15 anonim válasza:
hát figyelj, ha nagyon face függő vagy, magyarul 1-2 naponta mindig kiírsz valamit, vagy raksz fel egy képet. akk szerintem elég gáz, mert így biztos rosszul esik neki. de ha alig raksz ki valamit. vagy inkább sose. akk szerintem ne írd ki, legalábbis én tuti nem írnám ki, mert én sose rakok ki semmit. semmi értelmét se látom. engem nem igazán érdekel ez az egyész, szóval én megpróbálnám elmagyarázni a barátomnak, hogy nekem nem buli, ha kiírom és kb. 10 ember írja, hogy gratula meg ilyenek. és ennek a fele, azt gondolja, hogy dögöljetek meg, mert ez megy. a másik fele az meg tényleg örül. na szóval én tuti nem írnám ki ezek miatt. és nem szeretném, hogy a barátom akármit is rám erőltessen, ezt meg kell értenia. viszont ha annyira mondja, és fontos neked. akk szerintem felrakhattok egy közös képet. amin látszik az, hogy együtt vagyok és nem csak baráti kép. és akk mindenki megtudja, és ő se fog már téged valószínüle zaklatni. nekem ez beleférne. de ha neked nem. akk szerintem nem kell. de ha csak azért nem írod ki, mert te még nem érzed eég komolynak, de egy idő után már kiírnád, akk gáz, mert akk minek vagy vele, ha nem gondolod komolyan. nekem ez a véleményem. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!