Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bejelöltétek h ki kivel van kapcsolatban facebook-on, vagy csak annyit írtatok ki, h kapcsolatban?
Figyelt kérdés
a társaságunkban mindenkinek ki van írva, mi anno csak annyit tettünk ki, h kapcsolatban. tegnap felhoztam a pasimnak, h miért is nincs kiírva, h kivel, erre mondta, h hát mert én mondtam, de h amúgy nem fontos. én se érzem annak, de akkor most szégyell engem? bár, ez tuti nem igy van, mert közös képek vannak, na meg nem vagyok bányarém :DDDD2012. ápr. 29. 16:33
1/13 anonim válasza:
nem vállal fel ennyi.. megérthető.. :D
2/13 A kérdező kommentje:
dehát városban együtt mutatkozunk.. ha nem vállalna fel, akkor nem is mászkálna velem...
2012. ápr. 29. 16:37
3/13 A kérdező kommentje:
és mi a megérthető ebben?
2012. ápr. 29. 16:37
4/13 anonim válasza:
Én nem rakoskatok ki ilyesmiket, sem azt, hogy kapcsolatban, sem azt, hogy szingli. Aki tudja, az tudja, aki nem meg nem. :)
Persze abban sem látok semmi rosszat, ha valaki kiteszi, nekem viszont nincs rá szükségem.
Az pedig elég szánalmas tud lenni, ha valaki 1-2 havonta (vagy még gyakrabban) váltogatja az állapotát, és mindenki lájkolgatja ill. kommentálja az eseményeket. Herótom van az ilyenektől.
5/13 A kérdező kommentje:
hat igen, azt én se szeretem.. aki tudja, az úgyis tudja.. meg vegülis tényleg én mondtam, h ne rakjuk ki... és igy maradt....
2012. ápr. 29. 16:39
6/13 anonim válasza:
Teljesen fölösleges ez az egész. Ne már a facebook mondja meg, hogy számítok-e valakinek. Ne az fb legyen mindennek meghatározója az életünkben.
7/13 anonim válasza:
Én sem rakosgatom ki.
Ha közös fényképeitek vannak amin egyértelmű, hogy együtt vagytok, szerintem ne problémázz ezen.
8/13 A kérdező kommentje:
jaa, nem az a meghatározó :D normális, h nem.... nem vok már tizenéves :DDD csak kérdeztem...
2012. ápr. 29. 16:42
9/13 anonim válasza:
pedig a "vok" miatt és amit fent írtál, úgy tűnik, a gondolkodásod egy tizenévesé
10/13 A kérdező kommentje:
most komolyan egy k.rva vok miatt ítélkezel? tudod, felgyorsult világ, számítógépes nyelvészet.. külön tudományág :D
2012. ápr. 29. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!