Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem érzem már jól magam a kapcsolatban de nem is akarom megbántani.
Nos, a barátommal 1 éve járunk. Távkapcsolat, van köztünk 150 km... Eleinte 2 hetente találkoztunk. Minden oké volt, legalábbis azt gondoltam. 7 hónap után már sokat erőszakoskodott velem, és egész nap a nyakamon lógott, hívogatott, és nekem kellett magam szarul érezni ha a barátaimmal voltam. Fájdalmasan de szakítottam vele, mert már nem bírtam tovább... Azonban egy hónapra rá feltörtek az emlékek és elkövettem egy hibát: adtam neki mégegy esélyt. Eleinte minden rendben volt, úgy éreztem, boldogabb nem is lehetnék. Azóta havonta vagyunk együtt 4-6 órát, ami rohadtul kevés de mondtam egye fene, nyárig kibírom, akkor majd jobb lesz... Viszont legutóbb nem éreztem jól magam. Hiába az a kevés idő, már azt vártam, mikor megy el... Most is állandóan ingadozok. Egyszer úgy érzem, más nem kell, aztán megint megbicsaklok és szeretnék szabad lenni, és túlesni a kapcsolaton... Az utóbbi egyre gyakrabban előfordul.
És azt is tudom, hogyha megint szakítok vele, szörnyen megbántom. De egyre inkább úgy érzem, hogy ez a helyes és ezt akarom... Fiatal vagyok még, ráérek az elkötelezéssel, a szexualitással meg a többi ehhez kapcsolódóval, ő viszont már nagyon akarja és sokszor ez zavar.. Persze nem csak erről van szó. Érte persze minden efféle gátlásomat feladtam, egy-kettőt kivéve, de úgy érzem, már nem az igazi. Mit tegyek? Lenne valami mód amivel kevésbé töröm össze?:/
15/L
Az első szexuális élmény eléggé meghatározó tud lenni a későbbiekre.
Semmi esetre ne egy olyan fiúval kezdjed, aki felől kétségeid vannak.
Ha nem vagy őszinte, az nagyobb bántás, mintha elmondod neki az érzéseidet.
És igen, ha a kapcsolatotok rendben lenne, akkor nem ingadoznál! Szerezz tapasztalatokat, nem csak egy fiú létezik. Ő is visszakapja a szabadságát, és lehetősége nyílik megtalálni a lányt, aki bizonyos abban, hogy ő kell. Neked is lehetőséged lesz megtalálni az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!