Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, ha én nem akarom kiírni facebook-ra, hogy kapcsolatban vagyok?
Egy hónapja tart a kapcsolatunk, feleslegesnek érzem ennyi idő után mindenkivel közölni, a barátom viszont már hetek óta kiírta, és szeretné, ha beírnánk, hogy együtt vagyunk.
Nem veszekszünk ezen, meg nem követeli, de látom rajta, hogy rosszul esik neki.
Holott ismerik a barátaim, haverjaim, nyilván nem titkolom, de ez korai lenne...
Egyébként én is kiírom, ha komolyabbnak érzem a dolgot, de ehhe még idő kell. Baj ez, vagy inkább írjam ki, végülis mit számít?
21L
nekem a párom még csak nem is ismerősöm a facebookon, eleinte akarta, hogy legyen kint közös fotónk, meg kapcsolatban, stb...mivel a húgának is így van kint, de tudom, hogy annak a pasija a falra mászik ettől, mint ahogy én is.
Vannak zárkózottabb emberek, akik utálják tudatni a fél világgal, mi történik velük. Keresendő ez abban, hogy gyerekkorában a szülők, vagy tesók sokat kíváncsiskodtak utána.
Én csak kapcsolattartásra használom a barátaimmal a facebookot, de ilyenkor a másik gondolhatja, hogy ott akarnám becserkészni a többi alanyt is....
Figyelj, két féle szempont alapján nézheted:
1. Szerintem azok az emberek akik már 50 éve házasok és boldogan élik nyugdijas napjaikat, nekik sincs kiirva :)
2. Végül is az fb nem egy hivatalos faszomság hogy most ott ne lehetne kirakni. Neki jól esne neked meg ott viritan hogy kapcsolatban vele. A facebook még mindig csak egy virtuális közösségi oldal, a valós dolgokon kéne mindenkinek a fejét törnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!