Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan hozzzátartozik a kollégiumi élethez a barátunk/barátnőnk megcsalása?
hát ez abnormális eset,lennél szíves a kollégium címét leírni?
és ezt a kamillázás dolgot kifejthetnéd
Első évesként én is kollégista voltam. Sajnos nem tudtam mi fán terem a kollégiumi élet, nyilván eleinte mindenki felé próbáltam nyitni és új barátokat szerezni. Köztük volt exem, aki se nem jó, se nem szép, de olyan kis vicces volt, mindig megnevettetett, jól megvoltunk. Egészen addig amíg az egyik kollégiumi buli alkalmával (amin szokás szerint nem vettem részt) a kedves ex lefeküdt az egyik leányzóval, meg még rajta kívül 2 szobatársának is megvolt ugyanazon az éjszakán a nagymellű, csúnya fejű hölgyemény. Természetesen minden gond nélkül a buli vége után velem aludt kedves lelki társam, és csak 1,5hónap után derült fény mindenre egy közös ismerősünkkel kollégium elötti cigizés alkalmával.
Idéntől már nem vagyok kollégista, attól függetlenül hogy ismét bekerültem, de nem bánom:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!