Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan hozzzátartozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hozzzátartozik a kollégiumi élethez a barátunk/barátnőnk megcsalása?

Figyelt kérdés
Idén lettem kollégista főiskolán. És meglepődve tapasztaltam, hogy a párkapcsolatban élők fele minden gond nélkül csalja a párját, aki vagy otthon van, vagy akár itt lakik a kollégiumban szintén. Az egyik sráccal jóban vagyok, és vele beszélgettem erről, ő azt válaszolta, hogy ez természetes, és ez hozzátartozik a fiatalok életéhez, és úgysem tudja meg a másik fél, így nincs belőle probléma, és a szemembe mondta, hogy előbb-utóbb engem is meg fog dugni, ha más nem, majd leitat, erőszakosabb lesz, aztán úgysem emlékszem majd rá. Én csak kamilláztam. Egyszer bejött a barátom a kollégiumban, mert ebben a városban lakik, és megbeszélte a sráccal, hogy kit fog megdugni. Azóta mondjuk kerül a srác, de én teljesen ledöbbentem. Még erőszak árán is képesek lennének a mai fiatalok rávenni a másikat a szexre? Tényleg erről szól a kollégiumi élet? Meg "kell" csalni a barátot/barátnőt? Vagy csak én kerültem ilyen helyre?
2009. okt. 16. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát ez abnormális eset,lennél szíves a kollégium címét leírni?

és ezt a kamillázás dolgot kifejthetnéd

2009. okt. 16. 17:35
 12/12 anonim válasza:

Első évesként én is kollégista voltam. Sajnos nem tudtam mi fán terem a kollégiumi élet, nyilván eleinte mindenki felé próbáltam nyitni és új barátokat szerezni. Köztük volt exem, aki se nem jó, se nem szép, de olyan kis vicces volt, mindig megnevettetett, jól megvoltunk. Egészen addig amíg az egyik kollégiumi buli alkalmával (amin szokás szerint nem vettem részt) a kedves ex lefeküdt az egyik leányzóval, meg még rajta kívül 2 szobatársának is megvolt ugyanazon az éjszakán a nagymellű, csúnya fejű hölgyemény. Természetesen minden gond nélkül a buli vége után velem aludt kedves lelki társam, és csak 1,5hónap után derült fény mindenre egy közös ismerősünkkel kollégium elötti cigizés alkalmával.

Idéntől már nem vagyok kollégista, attól függetlenül hogy ismét bekerültem, de nem bánom:D

2009. okt. 23. 15:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!