Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan hozzzátartozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan hozzzátartozik a kollégiumi élethez a barátunk/barátnőnk megcsalása?

Figyelt kérdés
Idén lettem kollégista főiskolán. És meglepődve tapasztaltam, hogy a párkapcsolatban élők fele minden gond nélkül csalja a párját, aki vagy otthon van, vagy akár itt lakik a kollégiumban szintén. Az egyik sráccal jóban vagyok, és vele beszélgettem erről, ő azt válaszolta, hogy ez természetes, és ez hozzátartozik a fiatalok életéhez, és úgysem tudja meg a másik fél, így nincs belőle probléma, és a szemembe mondta, hogy előbb-utóbb engem is meg fog dugni, ha más nem, majd leitat, erőszakosabb lesz, aztán úgysem emlékszem majd rá. Én csak kamilláztam. Egyszer bejött a barátom a kollégiumban, mert ebben a városban lakik, és megbeszélte a sráccal, hogy kit fog megdugni. Azóta mondjuk kerül a srác, de én teljesen ledöbbentem. Még erőszak árán is képesek lennének a mai fiatalok rávenni a másikat a szexre? Tényleg erről szól a kollégiumi élet? Meg "kell" csalni a barátot/barátnőt? Vagy csak én kerültem ilyen helyre?
2009. okt. 16. 07:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem csak te kerültél ilyen rossz helyre...

Mármint mi ez ha valakit szeretek akkor nem csalom meg akkor se ha nincs ott velem, és ráadásul otthon meg rám vár én meg mindenkit megdugok?!

Igaz hogy minden fiatal szeret dugni, söt nem csak a fiatalok,de akkor is engem bántana a lelkiismeret.

Aki kalandozni akar annak nem kell kapcsolat ennyire már föiskolára felnöhetne valamelyik!

2009. okt. 16. 07:35
 2/12 anonim ***** válasza:
21%

Ez nem csak a kollégiumban van így. Ma már nyitottabb kapcsolatok vannak. Nincsenek az emberek összeláncolva.

Főleg nem ilyen diákszerelmekben.

2009. okt. 16. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Baromság ez a "ma már" duma. Emberek vannak, mindig is voltak trógerek, meg olyanok is, akikben van tartás. Neked kell eldöntened, hova tartozol, mi fontos a számodra.
2009. okt. 16. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:
25%

Nem hívnám megcsalásnak. Ez párkeresés, teljesen természetes folyamat (leszámítva az erőszakot). A nők az utódaik felneveléséhez legmegfelel alanyt keresik, a férfiak meg a legtöbb helyen elszórni genetikei anyagukat. Ha 16 évesen örökre párt keresni az egy vicc. Élni kell, kipróbláni mindent, amit később nem sem bánsz meg.

Most jön az asszonykórus és lepontoz, hajrá. :)

2009. okt. 16. 09:21
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
jézus:D mentél árulkodni? biztos komolyan beszélt a gyerek... ne aggódj téged senki nem fog megdugni.
2009. okt. 16. 09:24
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
én is kollégista vagyok, de sztem elég "szar" koleszba kerültél akkor
2009. okt. 16. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
09:21-nek igaza van, 16 évesen senki ne álmodozzon normális párkapcsolatról...az más hogyha fősulin vagy egyetemen van a dolog, ott már azért 20 fölött vannak a tanulók. Ott már lehet komolyan tervezgetni, előbb nem nagyon.
2009. okt. 16. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
érdekes nővéremék 16 évesen jöttek össze, és 7 éve járnak. de senki se álmodozzon ugye erről 16 évesen.
2009. okt. 16. 13:12
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is így van, szal voltunk gólyatáborba, hát ami ott ment,mindenki lépett félre ezerrel:P
2009. okt. 16. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

hát igen szembe kel néznünk a ténnyel hogy az emberek 80%-a gerinctelen féreg és tényleg ez megy... ezért utálom a gólyatáborokat is...

én személy szerint a környezetemben a hűtlenséget az acélbetétes bakancsommal szoktam díjazni, persze csak srácok esetén, a csajokat csak leqrvázom és elküldöm az anyjukba...

kapom is hogy én egy maradi pöts vagyok...

2009. okt. 16. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!