Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hány évesen lennél apa vagy anya?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 18:26
3/29 anonim válasza:
haha, gondolod ezt most, kedves első.
én majd olyan 30 körül.
23, l
4/29 anonim válasza:
akkor mikor agyban megértem rá... és valljuk be ez odább van még :D
5/29 anonim válasza:
Akkor amikor lenne elég lóvé, pazar ház, tucat elfogyasztott nő után kezdenék gyerekbe gondolkodni. Ez lehet 28 de akár 38 éves koromban is..
21/F
7/29 anonim válasza:
Ha minden körülménytől eltekintünk (egyetem, anyagiak, nagy Ő megtalálása), 23 évesen már szerettem volna gyereket.
Most úgy látom, hogy 30 előtt nem jönnek össze hozzá a feltételek.
25/N
8/29 anonim válasza:
én már most is szeretnék de amíg nincs meg az az anyagi háttér ami egy gyerekhez kell addig nem nagyon kell ezen gondolkodni
23/L
9/29 anti paladin válasza:
Nem szeretnék gyereket de ki tudja 35 körül is így gondolom-e.
10/29 anonim válasza:
25-26 körül szeretnék, de mire megteremtjük a feltételeket (életünk végéig tartó hitellel), már rég túl leszek a harmincon, szóval sajna csak 33 körül, de az se biztos...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!