Lennél Te is szexis anya?
Én hellyel közel annak tartom magam,főleg most hogy fogytam 7 kilót, mindenki azt mondja milyen jól nézek ki.
Az sem elhanyagolható, hogy a negyedik x kapujában, simán 30-nak néznek:-)))
2.
tegnap farmer miniszoknya, kockás karcsúsított blúz és feket saruszerű szandál volt rajtam, pont bent voltam a 2 gyerekkel a belvárosban
1.
Szintúgy farmer, valami divatos nyári nadrág, szoknya, most vettem kisruhát is (eddig ezeket nem hordtam), papucs vagy saru, idén én is a topszerű felsők helyett a lenge blúzokat részesítem előnyben.
A könyvet én sem olvastam. De én is szexinek tartom magam. Ez nagyrészt a férjemnek köszönhető. Még van rajtam pár kiló felesleg, konkrétan 4, de dolgozom rajta. Ő mégis mindig megdicsér, látom a tekintetén, hogy tényleg gyönyörűnek tart, és szexinek. :) Csinosan öltözködöm, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Szerintem nagyon sok múlik ezen.
Legtöbbször magas sarkúban megyek vásárolni, csavarogni. Hozzá szoknya, vagy rövid naci -nem sportos, elegánsabb térdnaci inkább. Csinos felsőim vannak, szerencsére a cicimet nem viselte meg a szoptatás, így bátran veszek fel mély dekoltázsú felsőket. :)
Nem olvastam a konyvet.
Konkretan a kerdesre valaszolva:
en szexis Anya nem akarok lenni, szexis no vagyok, szeretnek is az maradni. De konkretan nem az Anya szerepemhez fuzodoen akarom gyakorolni a szexiseget.
Nem tudom erted-e.
Csinos anyuka vagyok, normalisan, noiesen oltozkodom atlag napokon is, odafigyelek magamra, az oltozkodesemre akkor is, amikor a gyerekekkel megyek valahova.
De konkretan szexisen nem oltozom, nem viselkedem amikor a gyerekekkel vagyok (csinosan es noiesen igen, de az nalam nem egyenlo a szexissel).
Szexis akkor vagyok, akkor akarok lenni, amikor egyeb programunk van. De mondjuk babakocsit tolva nem ringatom a csipomet jobbra-balra ugy, hogy koppanjon a keritesen, ha viszont mondjuk a ferjemmel romantikazunk, akkor parducjaras siman belefer. :-)
Szia
Szeretnek az lenni nagyon.
Amit ki tudok hozni magambol azt megteszem, de le kene fogynom, hogy tenyleg sexis legyek.
Amit szivesen hordok:
szuk sotetkek farmer (mert a sotet slankit kicsit) tunikakkal, bovebb felsokkel es saru, balerinacipo strasszos papucsok.
PL:
Alap sminket mindig csinalok, ha megyunk setalni , vasarolni stb.
Szempilla spiral + pirosito (ha van mit eltakarni akkor alapozo is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!