Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megcsalással gyanúsít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalással gyanúsít, hogyan tisztázzam magam?

Figyelt kérdés
Még régebben elcsattant egy csók, ez másik férfival, ami kiderült, és azóta ha rossz kedvem van, mindig azt mondja biztos azért mert megcsalom és rejtegetek valamit. Kezdek belefáradni, mert akkor nem értem azt a csókot mért bocsátotta meg. Mit tegyek? most is ez a helyzet áll fent
2013. júl. 2. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit kell már ezt az orra alá dörgölni? Mintha a pasik makulátlanok lennének..
2013. júl. 2. 11:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs de ez tényleg hülye kifogás. Amit megtettél, megtetted, fölösleges rá kifogást keresni. Most viseld a következményeit.
2013. júl. 2. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:
de mindennek már 1 éve....és igen akkor nagyon rosszban voltunk,de ezt nem fogom ragozni,se mentegetőzni
2013. júl. 2. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

Úristen milyen emberek válaszolnak már itt pfff. Gondolom van egy pár ember aki magára ismert a kérdésből. Akik megcsalják a párjukat és nem valják be, mint írta kérdező nem elmondta ha nem kiderült még jó hogy nem tud megbízni benne. Kifogásokat meg mindenre lehet találni, de sosem azok a hibások ha nem egyedül te. Énis voltam részeg tucadszor megcsalhattam volna a barátnőmet de nem tettem, mert SZERETTEM! És itt ezen van a hangsúly. Aki szereti a párját az nem csalja meg ennyi. Van egy jó orvoslási módszer akik megcsalják a párjukat. Én simába bezárnám őket egy tükrökkel teli szobába 1 hónapra. Talán akkor észre veszik magukat és elismerik hogy mekkora egy hányingerek. Am ha nem birod elviselni hogy nem bízik benned akkro ahgyd el. Én sem bíznék,már bocs..

22/F

2013. júl. 2. 11:59
 15/17 anonim ***** válasza:
akkor meg miért nem dobott akkor? mostmár eső után köpönyeg, tudhatta volna ő is jól h ez lesz
2013. júl. 2. 12:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem itélkezést kértem, hanem tanácsot, hogy hogyan bizonyítsam azt, hogy a megbotlásom után, most nem követtem el semmit. Senki se Isten itt, hogy pálcát törjön a fejem felett
2013. júl. 2. 12:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanigy jártam kedves kérdező, csókot megbocsátotta de végül szétmentünk mert nem tudott bízni bennem, folyton gyanúsitgatott és ellenőrizgetett rengeteget veszekedtünk..
2013. júl. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!