Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalással gyanúsít, hogyan tisztázzam magam?
Úristen milyen emberek válaszolnak már itt pfff. Gondolom van egy pár ember aki magára ismert a kérdésből. Akik megcsalják a párjukat és nem valják be, mint írta kérdező nem elmondta ha nem kiderült még jó hogy nem tud megbízni benne. Kifogásokat meg mindenre lehet találni, de sosem azok a hibások ha nem egyedül te. Énis voltam részeg tucadszor megcsalhattam volna a barátnőmet de nem tettem, mert SZERETTEM! És itt ezen van a hangsúly. Aki szereti a párját az nem csalja meg ennyi. Van egy jó orvoslási módszer akik megcsalják a párjukat. Én simába bezárnám őket egy tükrökkel teli szobába 1 hónapra. Talán akkor észre veszik magukat és elismerik hogy mekkora egy hányingerek. Am ha nem birod elviselni hogy nem bízik benned akkro ahgyd el. Én sem bíznék,már bocs..
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!