Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tisztázzam az érzéseimet?
Nemrég jöttem össze a barátommal, akit szeretek is.
De most teljesen össze vagyok zavarodva, mert a barátnőm meg állandóan szidják. "Undorító! Te ennél a rondánál 1000x jobbat érdemelnél." Minden egyes nap ezt kell hallgatnom... Megpróbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem főként a kinézetébe szerettem bele, hanem a belső tulajdonságaiba... eleinte én is nagyon csúnyának láttam, de ahogy telt az idő már nem. Azaz, nem az a tipikus helyes srác, de nekem nincs gondom vele. És most annyira nem is tudom, hogy mit érzek... vagyis nem bírnám elviselni, ha mást csókolna meg.. vagy más lenne neki fontosabb..
szerintetek? :/
16/L vagyok. :)
Allitsd le oket! Vagy egyszeruen ne valaszolj erre semmit! Mondd meg, h ez nem tema tobbe kozottetek, mert el tudod donteni, h mire van szukseged!
Majd ugyanezek a lanyok, miutan parszor atveri a fejuket egy vagany, jovagasu pasi, majd beernek egy csunyabb, rendessel is...
Ezek amugy nem baratnok... az a baratnod, akinek mindegy, h kivel vagy, amig boldognak lat!
először is: az ilyenek nem barátok, oké? Szarj a fejükre, csak irigyek hogy van palid.
az nem baj hogy nem az a tipikusan helyes. Az első pasim nekem sem az volt mégis megvoltunk egy évig. Aztán csalódtam de mind1. Az a fontos hogy mit látsz benne, mi van a lelkében. :)
Csak legyél vele boldog! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!