Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tisztázzam az érzéseimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tisztázzam az érzéseimet?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttem össze a barátommal, akit szeretek is.

De most teljesen össze vagyok zavarodva, mert a barátnőm meg állandóan szidják. "Undorító! Te ennél a rondánál 1000x jobbat érdemelnél." Minden egyes nap ezt kell hallgatnom... Megpróbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem főként a kinézetébe szerettem bele, hanem a belső tulajdonságaiba... eleinte én is nagyon csúnyának láttam, de ahogy telt az idő már nem. Azaz, nem az a tipikus helyes srác, de nekem nincs gondom vele. És most annyira nem is tudom, hogy mit érzek... vagyis nem bírnám elviselni, ha mást csókolna meg.. vagy más lenne neki fontosabb..

szerintetek? :/

16/L vagyok. :)

2013. máj. 18. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Most mi a baj? Szereted, és ő is téged...Ha a barátnőid elbizonytalanítanak az érzéseidben, akkor 1. éretlen vagy egy kapcsolathoz 2. mégsem szereted a fiút.
2013. máj. 18. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a rosszindulatú véleményekkel. A te párod!!!
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kell tisztáznod semmit, szerintem tudod, hogy érzel. Az ilyen barátnőket viszont én inkább hanyagolnám. Elég ostobák lehetnek.
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. megpróbálok nem foglalkozni velük... csak az a rossz, hogy egész nap velük vagyok és mostanában más témájuk nincs, meg aztán másoknak is előadják, hogy mennyire "undorító, ronda" a barátom
2013. máj. 18. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Az nem kifejezés,hogy ostobák.... irigykednek hogy azt az időt nem velük töltöd. és féltékenyek,hogy téged szeret valaki és te is szereted ráadásul.. míg ők csak a futnak a csávók után teneked simán van valakid :) ez a lényeg..
2013. máj. 18. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
A barátnőid mind felszínes lotyók. Ne alacsonyodj le a szintükre, ha szereted a barátod, akkor ne érdekeljen, mit gondolnak mások.
2013. máj. 18. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Allitsd le oket! Vagy egyszeruen ne valaszolj erre semmit! Mondd meg, h ez nem tema tobbe kozottetek, mert el tudod donteni, h mire van szukseged!

Majd ugyanezek a lanyok, miutan parszor atveri a fejuket egy vagany, jovagasu pasi, majd beernek egy csunyabb, rendessel is...

Ezek amugy nem baratnok... az a baratnod, akinek mindegy, h kivel vagy, amig boldognak lat!

2013. máj. 18. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:

először is: az ilyenek nem barátok, oké? Szarj a fejükre, csak irigyek hogy van palid.

az nem baj hogy nem az a tipikusan helyes. Az első pasim nekem sem az volt mégis megvoltunk egy évig. Aztán csalódtam de mind1. Az a fontos hogy mit látsz benne, mi van a lelkében. :)

Csak legyél vele boldog! :)

17/L

2013. máj. 20. 15:01
 9/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :)
2013. máj. 20. 16:30
 10/10 Pendulum92 ***** válasza:
Ha legközelebb elkezdik szídni, fordulásbol rúgd őket fejbe, csak úgy csattanjon. ;)
2013. máj. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!