Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az érzéseimet vagy az anyagiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzéseimet vagy az anyagiakat helyezzem előtérbe?

Figyelt kérdés

Van egy barátom egy éve, akit szeretek és úgy érzem hogy ő az igazi,talán először az életemben, de van egy problémám. Nincs munkája és lehet hogy még sokáig nem lesz, illetve dolgozik, közmunkás,de ez csak átmeneti munka és a fizetés is kevés. Én elég jól keresek, tanítok. Amíg a barátomnak nincs biztos háttere, addig nem akarom komolyabban összekötni az életem vele, összeköltözés, házasság, gyerek. Én 34 éves vagyok, ő 29. Én már szeretnék családot, gyereket, de lehet hogy ez még több év lenne, amíg odáig eljutunk.

Várjak rá ilyen helyzetben, vagy lépjek tovább?

Ti mit tennétek? Ki volt már ilyen helyzetben?

2013. márc. 27. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem próbáljátok meg, h összeköltöztök, és élesben meglátod hogyan jöttök ki a pénzből, el persze ne tartsd, ha normális, akkor azon lesz, h szerezzen másik munkát,
2013. márc. 27. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
segíts neki munkát keresni és megmarad a pasid is és családot is alpíthattok
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben tervezz gyereket és összeköltözést ha ebben ő is benne van..Mellesleg ne azt nézd hogy mit dolgozik, ha dolgozik, azn már egy jó pont. A késöbbiek folyamán meg munkát leeht váltani, ha jön a baba, hogy legyen több pénz. Nincs sehol sem megírva az, hogy ő örökké ott fog dolgozni.
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Hogy akarsz te bárkivel kapcsolatot kezdeni ilyen önző gondolkodásmóddal? főleg a mai időkben?

Egyébként a kérdésedre: az érzést választanám.

5/9 anonim ***** válasza:
az élethez pénz kell, a gyerekneveléshez is pénz kell, nem is kevés, mi ebben az önzőség? realitás...az pénz igények már más lapra tartoznak
2013. márc. 27. 18:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :))) Szerintem is csak úgy lehet rájönni a dolgokra, ha összeköltözünk, aztán majd meglátjuk, h hogy alakulnak a dolgok.
2013. márc. 27. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:

33 évesen eleve nem egy olyannal kellett volna összeállnod, akiben nem látsz perspektívát. Nem azt mondom, hogy öreg vagy, de ennyi idősen már nem ártana elővenni a józan gondolkodásodat, mert nem 18 éves vagy amikor még ráérsz eltengeni-lengeni egy semerre nem tartó kapcsolatban.

27 N

2013. márc. 27. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindig a lóvét választ. Szép dolog a boldogság, de mikor gallyat kell dobálni a kályhába, az elég lehangoló ám.
2013. márc. 28. 07:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, elgondolkodom a dolgokon.
2013. márc. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!