Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szeretem vagy nem? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szeretem vagy nem? Nem értem az érzéseimet.

Figyelt kérdés
2 hónapja járunk a barátommal. Amikor velem van nagyon boldog vagyok, de sokszor mikor nem tudunk találkozni és egyedül vagyok egyszer hiányzik egyszer meg nem és ilyenkor olyan érzéseim vannak, hogy minek ez a kapcsolat. Pedig nagyon fontos nekem és ha arra gondolok, hogy elhagy...nem tudnék mást szeretni. Mi ez a kettősség, hogy érdekel is meg nem is? Miért nem érzek mindig ugyan úgy iránta?

2013. jan. 1. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
"...nem tudnék mást szeretni." Megválaszoltad a saját kérdésed. :)
2013. jan. 1. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat nem csak felhőtlen boldogságból áll, van negatív oldala is. Ha ezt a kérdést teszed fel magadnak, hogy minek ez a kapcsolat, akkor nem bírod elviselni a negatív oldalát. Olyan meg nincs hogy mindig együtt tudtok lenni, az élet nem olyan. Őszintén sajnállak, mert ismertem egy lányt aki szintén így gondolkodott, és mindig idegeskedett, meg hisztizett mert nem lehettek együtt, és sosem tudott örülni, csak magán rágódott folyamatosan. Fogd fel úgy ezt a dolgot, hogy nem lehettek mindig együtt, viszont nélküle is van élet. Nem azt mondodom, hogy szakíts vele, csak azt, hogy ha nem lehettek együtt, akkor foglald el magad valami mással. Legyél a barátnőiddel, keress valami hobbit, szóval foglald el magad.
2013. jan. 1. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem azzal van a gond, hogy nem tudom elfoglalni magam hanem, hogy úgy érzem nincs szükségem Őrá, pedig nem tudnék nélküle élni ha nem beszélhetnék vele vagy ha kilépne az életemből. Ezt nem értem, hogy akkor miért nincs szükségem rá?
2013. jan. 1. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Istenem... :/
2013. jan. 1. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Most itt attól függ, hogy hogy értjük a szükségem van rá dolgot. Mert valójában tényleg nincs szükséged, rá senkinek sincs szüksége senkire, minden szaktást túl lehet élni, minden szerelem elmúlik. Itt az a kérdés, hogy akarod-.e hogy ő legyen a párod, vagy nem. Ezt kell eldöntened.
2013. jan. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!