Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy képtelen vagyok kimutatni az érzéseimet?
Én képtelen vagyok. Mert egy megkeseredett f@sz vagyok. Egy idő után olyan szintű emberiségutálat lesz urra rajtad,hogy a konfliktuskerülés miatt a tökéletes pókerarc effektus válik a lényeddé. Innettől leszoksz mindenféle érzelemkimutatásról, a tökéletes közöny mögé temetkezed magad, és így nem tudnak a szemétládák fogást találni rajtad. Egy tökéletes pajzs ez, ami megvéd a rosszaktól.
Hátránya, hogy megvéd attól a kevés jó embertől is, aki esetleg normális életkörülményt tudna teremteni számodra mentálisan. Tehát rákurtál!
Mindenhez hozzá lehet szokni, leszokni, rászokni.
A hideg érzelem nélküli tekintetre is oly csodásan rá lehet szokni, hogy egy idő után nem megy a mosoly.
Én azért sem akarom kimutatni, mert van akinek már kevés érzelem is sok. Van olyan is, akinek meg a sok is kevés. Nem tudod eldönteni, kihez mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!