Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírjam neki az érzéseimet vagy felesleges tudatnom vele?
4 év (másfél év együttélés) után szétmentünk 3 hete a barátommal.Az utolsó pár hónap már nagyon nem működött,mert állítólag volt valami kijelentésem még anno (nem is emlékszem rá),aminek hatására benne leromboltam a közös jövőről alkotott elképzeléseit.
Akkortól kezdett megváltozni a viselkedése,és persze ez újabb vitákat szült köztünk.De ettől függetlenül azt mondta,hogy szeret engem,próbálkoznunk kell,hogy helyre álljon a kapcsolatunk.
Én is nagyon szeretem őt,még most is.
Nem bírom már,annyira szeretném megosztani vele a mindennapjaimat,hiányzik nekem.
Van értelme annak,ha ezeket tudatom vele? Talán megnyugszom én is bármilyen választ ad,mert legalább tisztán látok,és nem reménykedem.
Még annyi,hogy több,mint 2 éve ő szakított velem,de aztán 1 hónap elteltével felkeresett,akkor költöztünk aztán össze.
A miénk egy olyan igazi se veled,se nélküled kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!