Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsalással gyanúsít, hogyan tisztázzam magam?
Figyelt kérdés
Még régebben elcsattant egy csók, ez másik férfival, ami kiderült, és azóta ha rossz kedvem van, mindig azt mondja biztos azért mert megcsalom és rejtegetek valamit. Kezdek belefáradni, mert akkor nem értem azt a csókot mért bocsátotta meg. Mit tegyek? most is ez a helyzet áll fent2013. júl. 2. 10:57
1/17 anonim válasza:
Megbocsájtott mert meg akart bocsájtani, mert nyilván szeret. De ettől még a bizalom nagyon soká áll helyre ha egyáltalán helyre áll. És te léptél félre, szóval ne tégy szemrehányást és ne legyél kiakadva. Ilyenkor éreztesd vele egy kicsit jobban, hogy csak ő van neked és hogy szereted.
2/17 anonim válasza:
ha megbocsájtott, akkor minek hozza fel még mindig?
3/17 anonim válasza:
Az első megmondta a tutit. A bizalmat ki kell érdemelni.
4/17 anonim válasza:
úgy is van!
te voltál a ludas, viseld a következményeit!
5/17 anonim válasza:
Miért csattant el az a csók?
Egyébként nem hiszem hogy megbocsájtott, csak mivel már előtte is féltékeny volt, ezután sem hagy el.
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg vagy szakítsanak ilyen helyzetben, vagy a megbocsátás legyen teljes, mert a kapcsolatnak NULLA értelme lesz, ha ezentúl folyton gyanúsítgatja a kérdezőt a párja.
7/17 A kérdező kommentje:
akkoriban nem volt minden rendben a kapcsolatunkban, elhanyagolt, és ittas voltam...tudom ez nem mentség. Értem én, hogy a bizalom visszaszerzése nehéz, de ha ártatlan vagyok akkor a semmiből mért kell gyanúsítani? Szerintem ez beteges
2013. júl. 2. 11:07
8/17 kolosszus22 válasza:
Tipikus női duma az elhanyagolt, ittas voltam, stb. Nem, nem a másik a hibás a botlásodért és nem az alkohol, hanem csakis te. Sajnos folyamatosan azt tapasztalom, hogy a nők igen nehezen képesek magukba nézni, valahogy mindig mindenért egyszerűbb a körülményekre és a másikra fogni.
9/17 anonim válasza:
sztem szakitsatok, mert gyerekes a viselkedése.
10/17 anonim válasza:
Szerintem is szakítsatok, de azért, mert okkal nem tud megbízni benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!