Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 250 km sok? Ti megpróbálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

250 km sok? Ti megpróbálnátok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy alakulgat egy sráccal a dolog, csak a távolság az egyetlen gond.

Úgy vettem észre hogy ő megpróbálná, még így is, engem viszont nagyon zavarna hogy nem láthatom minden nap.

Ti mit tennétek?

A válaszoktól függetlenül még nem tudom hogy fogok dönteni, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, tapasztalatokra.:D

2013. júl. 1. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem megér egy próbát.Nekem is ennyi volt a táv,majd 1.5 évig voltunk együtt.Nem a táv miatt lett vége.

Volt barátnőm akivel egy városban laktunk és kb ugyan annyit tudtam találkozni vele,mint aki messze volt.Igaz pénzbe kicsit több volt az utazás miatt,de mindig megoldottuk valahogy.De nem a táv miatt lett vége.

2013. júl. 1. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
250 az még fröccsből is.
2013. júl. 1. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Akárhogy is tetszene egy csaj, és leugranék érte a tizedikről, akkor se tudnék belemenni

Sem anyagilag, sem érzelmileg, tudod nagyon labilis vagyok és sose lennék nyugodt hogy olyan távolság mellett mit és mikor enged meg magának.. én nem tudnám elviselni hogy titokba fiúzna vagy esetleg mástól derüljön ki

Ha annyira érdekelnénk egymást, akkor várnánk míg én vagy Ő közös megegyezés után valakihez költözne

Mondjuk itt Miskolcon semmi nincsen, ezért én mennék Pestre ott csak valószínűbb

Mert sokáig nem lehet bírni pénzzel, írtózatos összeget felemésztene

2013. júl. 1. 22:44
 14/15 anonim ***** válasza:
simán megy. na ez nem igaz. megy. de nem simán.
2013. júl. 1. 23:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy egy Nyíregyháza-Bp távolságról van szó, vagy valami vidéki települések között... És az sem mindegy hogy kocsival vagy vonattal. Szóval így nehéz.

De így jár az aki olyan kérdést tesz fel hogy "Valaki dumálni? 17l":D

2013. júl. 3. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!