Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megprobalnatok? 17/L
Egyszerűen a kedveled-jól érzed vele magad nem egyenlő azzal, hogy vonzódsz hozzá.
Ennyi.
Én nem mentem bele... Pedig nem is volt másik srác a képben. Csak egyszerűen azon kívül, hogy jó volt vele beszélgetni, megértett, meghallgatott, rajongott értem én sajnos nem éreztem semmit. :(( Nem tudtam elképzelni, hogy megcsókol, hogy átölel... Irtóztam a gondolatától is.:((
18/L
Szia!
Én azt tanácsolom, hogy válaszd azt a srácot, akit nagyon kedvelsz és akivel jól érzed magad, mert hidd el, hogy a másikkal csak megfogod szívni. Velem ugyanezt játszotta el egy csaj, kedvelt meg vonzódott hozzám, szeretett is, erre vártam 1 évet, erre 1 hónapnyi ismerettség után pontosan 2 hete összejött egy másik faszival, engem elveszített(pontosabban ő tiltott le, hogy felejtsem őt el) és most itt vagyok egyedül. Szinte biztos vagyok benne, hogy 1-2 hónapon belül keresni fog engem a csajszi, hogy nagy hibát követett el, ne kövesd el ugyanezt a hibát.
Mellesleg korban is egyeztek, mert ő is 17 éves.
Remélem jó döntésre bíráltalak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!