Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik a szüleim hogy a barátomnál aludjak?
14 éves voltam, a barátom 22. 2 hete voltunk együtt és anyum megengedte, hogy együtt aludjunk. Szerintem azért, mert:
1. Tudta, hogy nem vagyok már szűz és miken estem már át, mert jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk. Ezért nem zavarta ilyen szempntból.
2. Bennem bízott annyira, hogy rám bízta a döntést. Mivel nagyon boldog vagyok így, ezért jól tette. Szerintem ez azon is múlik, hogy a gyerek kapcsolata milyen a szülővel, nem csak azon, hogy a szülő mennyire ismeri a lány partnerét.
ma 18:16
látom a helyesírás mellett a matek sem volt az erősséged. :D
hm.... szerintem ez olyan dolog, hogy ha az ember nem találta volna fel az idő fogalmát, nem számítana ennyit a kor. Mellesleg régen a lányokat 14 évesen már férjhez adták..... (pl.: Shakespeare: Rómeó és Júlia) Ja és nem, nem k.rtak meg 100 an :) valaki szerintem még 25 éves korában sem érett a szexre agyilag. Nálam az érettség egyénileg változik, bocs.
11voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!