Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem engedik hogy a barátomnál aludjak.20 éves leszek. Ti mit tennétek?
Kollégista vagyok, szorgalmi időszakban 4napot a kollégiumban 3at otthon töltöttem. Több mint féléve együtt vagyok a barátommal, ő ott él. Én 60 km-rel arrébb. A kollégium június közepéig lesz nyitva és utána nem tudok hol aludni ha a nyáron találkozni akarunk. Náluk én nem aludhatok, és ő se nálunk. Mindez az én szüleim miatt, nem engedik pedig tudják h komolyan gondolom ezt a kapcsolatot.
Persze megoldható hogy egy napra találkozzunk vagy ott vagy itthon, de 2hetente fél nap?
Mit csináljak?:(
megérteném ha egy tizenévesről lenne szó, meg kell beszélni, vagy tedd fel a szüleidnek a kérdést:
Tönkre akarsz tenni a kapcsolatot? Azt akarod, hogy ne legyek boldog? Azt akarod, hogy magányos legyek? stb..
Költözz el otthonról és akkor azt csinálsz amit akarsz, amíg a szüleid etetnek, ruháznak, és az ő házukban laksz addig meg az van amit ők mondanak! Vagy elfogadod, vagy nem! Az ilyen tiniszerelmek rengeteg esetben csak futó dolgok, így gondolom nem szeretnének egy kis porontyot a nyakukba. Több mint való a pasid lelépne, ha véletlenül teherbe ejtene, és a szüleid nyakába szakadna a dolog... na meg ott maradnál fiatal anyukaként..
Megérthető az ő gondolkodásuk is.
Majd ha 1x megéled, és lesz egy 18-20 éves lányod, akkor majd te is megérted miről beszélek!
52F
azért húszévesen nem tiniszerelmek szoktak leni, miért kell egy ilyen miatt egy kapcsolatot megőlni???
Fiatalok a szerelem meg nemm bűn. Ésszel bármit lehet csinálni. Saját felelősségére csinálja azt, amit szeretne. ÉS ha valami rosszúl sűl el, viselje a következményeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!