Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem engedik meg, hogy a barátomnál aludjak, és ő ezért szakítana is velem! Mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve járunk, már le is feküdtünk (a szüleim nem tudják), de még mindig nem aludhatunk együtt. Nemrég töltöttem be a tizenhatot, ő pedig 19 éves. Azt mondta, hogy ez neki nagyon fontos, és ha nem lehet akkor szakít is velem. Mit csináljak, már fél éve győzködöm a szüleimet :S2010. júl. 24. 16:22
1/12 anonim válasza:
Hát puhítani kell még tovább..de a pasi meg elég éretlen ha ilyen miatt szakítana..
2/12 anonim válasza:
hátbakker, ha nem bírja ki nélküled ész szakítani akar... én meggondolnám, hogy tényleg szeret-e és megérdemel engem.
3/12 anonim válasza:
nem érdemel meg téged ez apasi!!!ha nem tudja megérteni és ha enm tud rád várni!!
4/12 anonim válasza:
kicsikéééém.. nekem még 18 évesen se engedték h nálam aludjon a pasi!!!
5/12 anonim válasza:
nemértem a pasit...már le is feküdtetek..mért olyan fontos neki az együtt alvás??xDmond meg neki h örüljön annak ami már eddig volt és ha nem elégszik meg ennyivel egyenlőre mond meg hogy te fogsz szakítani...(és gondolkozz el azon,hogy aki ilyet mond az valóban szeret-e...:S)
6/12 anonim válasza:
mondd at szüleidnek h az egyik barátnődnél alszol...
7/12 A kérdező kommentje:
mondhatnám, de mielőtt összejöttünk cisnáltam ilyet és utána (sőt azóta is) szörnyen érzem magam amiatt, hogy ekorát hazudtam a szüleimnek. Szeretnék velük tényleg őszinte lenni.
És szeretném azt hinni, hogy tényleg szeret és csak kiakadt, azért mondta ezt:( Bár ezt már többször is a fejemhez vágta
2010. júl. 24. 18:01
8/12 BlacktigerXXX válasza:
Mond neki hogy akkor menjen más nőhöz. Üres fenyegetéstől felesleges aggódni. Mivel abból amit írtál simán kiderült hogy érzelgős csaj vagy, ezzel akar rád hatni, hogy elhagylak. Duma...
9/12 anonim válasza:
Szakíts vele! Ha ilyen miatt szakítana veled, akkor nem szeret téged, nem érdemel meg. Milyen undorító dolog, hogy szakítással fenyegetőzik?
10/12 anonim válasza:
Nem szoktam ideges lenni és nehezen lehet felidegeisteni de egyik dolog amitől a legjobban felmérgesitenek az a fenyegetés....de nagyon..szerintem ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!