Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatnunk ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Már kezdtem hozzászokni, hogy férjem szinte alig van otthon, sokszor előfordul, hogy éjfél után jön haza. Ha meg esetleg előfordul, hogy előbb jön, akkor már nincs túl sok kedve semmihez. Mindig azt mondja, hogy orvos és ez a dolga, ha tovább kell maradnia annak megvan az oka. Nekem nem is ezzel van bajom, csak alig találkozunk és ő nem nagyon tud foglalkozni a gyerekünkkel. Így egyedül meg nem biztos, hogy bírnék vele.2013. júl. 1. 10:35
1/7 anonim válasza:
Ennek sem sok értelme van. De ha szeretitek egymást, akkor minden megoldható. Más kérdés, nem csal-e meg.
3/7 anonim válasza:
Néha nem ártana ha meglátogatnád, csak úgy szó nélkül "mert a gyereknek hiányzik apa".:)
5/7 anonim válasza:
Valahogy dobd fel a kapcsolatot hogy fellángoljon érted...tedd vonzóvá magad, hívd magadra a figyelmét, és soha ne vádold semmiért!
6/7 anonim válasza:
mond neki h szeretnél vele több időt tölteni ha nem jön össze én hagynám , meg honnan tudod h nem csal-e meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!