Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki v hagyjam az egészet és ne foglalkozzak vele?
Volt egy pár hónapos kapcsolaton, de mint menet közben rájöttem, az egész hazugságra épült az ő részéről.
Én nem tervezgettem semmit, ellenben ő beszédített minden hülyeséggel kettőnkről, aztán nem törődött velem semmit. Szerettem, de nem bírtam, hogy semmibe néz, mindig én keresem, meg hogy csak szexre kellek, ezért szakítottam vele. (Mert ő még erre se volt képes.)
Elég hamar lett új kapcsolata, amiről aztán megtudtam, hogy annyira nem új, mert már 1 hónapja együtt voltak, mikor mi szétmentünk.
Nem hinném, hogy az új csaj tudott rólam, és hogy a barátja még egy jó hónapig szexelt velem is (mivel még a szakításunk után is nem egyszer lefeküdtünk), miután már vele volt....
Szerintetek felvilágosítsam vagy szarjak az egészre úgy, ahogy van?
2. majd ha szeretsz valakit, aki egy utolsó g*ci és akkor is szereted, és megalázod inkább magad, csak hogy addig is vele legyél, majd akkor gondolkodj el ezen. Nem tudtam akkor még, hogy van valakije.
Amúgy nem Ádám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!