Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy régi barátomnak, hogy én már nem barátként tekintek rá? Elmondjam egyáltalán?
"Figyelj, el szeretnék valamit neked mondani. Már elég régóta kezdek többet érezni irántad mint barátság."
A többit meg tedd hozzá, ha még akarsz valamit mondani.
szerintem is mond el!
ez nem fogja tönkretenni a barátságotokat!!!
ha tényleg olyan jó barátod, de még sem akarja, akkor finoman de elutasít, és segíteni fog hogy túltedd magad rajta.
De ahogy leírtad, meg csipkelődik, ércelődik veled, és pláne hogy nincsen senkije, aligha fog nemet mondani, maximum meglepi majd a dolog. :)
ha úgy érzed viszonozná az érzéseidet akkor mond el.
én annak idején egy ilyen szituációban, végül nem mondtam el, mert tudtam hogy a pasi csak barátként tekintett rám. és milyen jól tettem.
kb 1 hónappal azután, hogy eldöntöttem megtartom magamnak az érzéseimet, megismertem a mostani szerelmemet, aki már a férjem, és nem volt utána felesleges kínos 1 évünk együtt a suliban/ nem rontottam el egy amúgy nagyon jó barátságot:)
te ismered igazán, valamennyire érezned kell, hogy milyen reakcióra számíthatsz tőle!
27/N
Rá pár napra összejött egy másik csajjal, és tökjól elvannak. Nemsokra rá én is összeismerkedtem egy másik sráccal, akivel együtt vagyunk és szeretem. :)
valószínű ez csak a régi fiúbarátommal egy fellángolás szerű lehetett nekem. De a mai napig jóba vagyunk, és a barátnőjével is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!