Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdjük az egészet előröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjük az egészet előröl?

Figyelt kérdés
Az a helyzet van egy lány aki nagyon tetszik és tetszettem neki én is és még most is érez irántam valamit szerintem csak igazából ezt így nem mondta ki de a lényeg hogy "megunta hogy nem bókolok neki eleget és nem mutatom ki az érzéseimet eléggé és csak úgy kezelem mint egy havert" de szerintem ez még nem veszett ügy valahogy ezt még meg lehet oldani...nem ? mit csináljak hogy szépen újra kiépítsük azt a jó kapcsolatot ami volt (nem járunk/tunk) csak mert szerintem az elég gagyi hogy holnap találkozunk és akk mondom "milyen szép vagy" mit kéne tenni ?

#hogyan;kezdük;újra
2013. máj. 14. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne akard előröl kezdeni. A múltat nem lehet eltörölni. Legyél olyan amilyen voltál, csak egy kicsivel keresd többet pl
2013. máj. 14. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:

"előröl" nem lehet kezdeni, mert az azt jelenti, hogy "előrölsz" valamit, tehát ledarálod :D

"elölről", azaz "újra" már sokkal inkább lehet kezdeni.

köszönöm a figyelmet.

2013. máj. 14. 16:59
 3/6 A kérdező kommentje:
ahhh :DDD tudtam valaki belefog kötni... de azért valamit ha már a szövegbe belekötöttél akkor segíthetnél is xdd
2013. máj. 14. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:

szimpatikus a hozzáállásod a nyelvtannáci beszólásomhoz :)

az én véleményem az, hogy csinálj úgy, mintha mi sem történt volna. de egy kicsit jobban figyelj rá oda. legyél kicsit érdeklődőbb és ne hagyd, hogy lerázzon valami kamu szöveggel. nem csak bókolásból áll az udvarlás, ne az egóját legyezgesd. viszont legyél határozottabb, és ha tetszik, mutasd ki, mondd ki. szerintem.

2013. máj. 14. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
hmmm hát köszi igyekezni fogok de értem mit mondasz :D
2013. máj. 14. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne vacakolj, kezd el hozzá közeledni, finoman fogd meg a kezét, érj hozzá "véletlenül" stb. Alkalmas pillanatban kapd le.
2013. máj. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!