Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most mit csináljak? Kezdjük...

Most mit csináljak? Kezdjük az egészet előröl? Kukis kérdés!

Figyelt kérdés
1.5 éves kisfiamnak 1 hete rántották le a fitymáját, mert le volt tapadva.Kamillázni kellett és neogranormonnal kenegetni, hátrahúzgálni naponta 3-4x, hogy vissza ne tapadjon.Szőrnyű volt szegénykém ordított a kezeléseknél, a pisinél ...Becsületesen napi 3-4x úztuk neki kentük...szenvendünk.És most úgy látom egy picit visszatapadt!A makk az teljesen kint van, de alatta mintha egy picit visszatapadt volna!Kétségbe vagyok esve...most kezdjük előről?Nem bírom már, hogy szegényt lefogni, kínozni.Mit csináljak?
2011. ápr. 3. 06:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem a Neogranormon miatt tapadt vissza. Ha kislányoknál is összetapasztja a puncit, akkor ha kisfiúk kukijára kenik, pláne fitymára, akkor azt is visszatapaszthatja.
2011. ápr. 3. 07:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges...de az urulógus mondta hogy azzal kenjem
2011. ápr. 3. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg gyanús. A Neogranormon hámosító.
2011. ápr. 3. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna hagyni, hogy ennyi idős gyereknek hozzányúljanak a fitymájához. Még vissza fog tapadni, ha nem is teljesen, aztán megint feltépik a szerencsétlennek, ha megint ilyen korán akkor megint visszatapad.
2011. ápr. 3. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy a neogranormon miatt történt. Az hámosító kenőcs. Mi eddig sudokremet használtunk, aztán mikor elfogyott, váltottam neogranormonra (az volt éppen itthon), és nálunk is egy kis letapadást okozott. Szóval hanyagolom, és inkább vettem sudot megint.
2011. ápr. 3. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanebben az életkorban és ugyanebben a cipőben járunk. Csak én nem kenegettem neki neogranormonnal. Nálunk muszáj volt megcsinálni, mert olyannyira szűk volt a luk, h pisilésnél már a bőr alá pisilt a kisfiam, és féltünk a fertőzéstől. Nekünk 2-3 hét múlva vissza kell menni az orvoshoz, előtte 5-7 napig kell megint ftorocorttal kenegetni és megint le fogja fejteni az orvosunk. sajnos más választásunk nem nagyon van.én abban bízom h most 2 helyen van neki picit letapadva, és a kukaca is elég szépen kilátszik neki, remélem nem fog neki úgy fájni.
2011. ápr. 3. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, mi is jártunk így, egy "kedves" helyettes doktornő rutinszerűen felrántotta a fütyin a bőrt, berepedt 3 helyen, azt hittem megütöm!! Beszéltem a védőnőnkkel, kamillával kellett borogatni reggel és este, és gyógyszertári vazelinnel kenni (amíg meg nem gyógyult). És amit a mi doktornőnk mond: 3 éves koráig nem baj, ha nem jön fel teljesen, minden fürdésnél csak annyira szabad visszahúzni, amíg lehet, nem lesz semmi gond! 2,5 éves a kisfiam, már majdnem hátra lehet neki húzni teljesen :)
2011. ápr. 3. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen szerencsére nem volt, de egy barátnőm valamilyen olajat vett a gyógyszertárban, és ezzel lazította fel a kicsinek és sikerült neki. Kérdezz rá a gyógyszertárban, hogy ilyen esetre nem tudnának-e valamit javasolni.

26 hónapos anyukája

2011. ápr. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!