Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nemértem az egészet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nemértem az egészet. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Volt egy 3 éves kapcsolatom, aminek vége lett 1honapja azért mert a lány egyedul létre vágyott. Amit megértettem mert a szulei konfliktusa után elégé tonkre volt. Azota beszélgetunk állandóan vagyis komunikálunk minden nap sokszor. Látom rajta h nagyon féltékeny még mindig és szeret is de egyedul akar lenni még. Azota 1x találkoztunk is de csak 15 percre mert sok van neki tanulni mivel nehéz egyetemre jár. Mondtam neki h nemfogok oroké várni ugyhogy dontson h mit akar. Ere o azt mondta h még egyedul akarlenni. mondtam neki h ne komunikáljunk egyáltalán és akkor ténleg egyedul lesz, de o azt nembirná ki és o mindig akarná velem tartani a kapcsolatot.

én nemértem az egészet és azt se tudom h mit csináljak.

22F (21L-rol van szó)

2013. máj. 3. 09:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
hagyd.
2013. máj. 3. 09:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hagyd a p*csába. ha akar tőled valamit lépjen, ha még sem ne legyél a lelki szemetesládája. ne áldozd már fel magad egy lány miatt aki dobott tökmindegy mennyire szereted.
2013. máj. 3. 09:58
 3/16 anonim ***** válasza:
jah és én 21 éves lány vagyok ;)
2013. máj. 3. 09:59
 4/16 A kérdező kommentje:
Hmm de nagyon nehéz hagyni. Meg állandoan hiv engem és kifagat h mit csinálok és nagyon féltékeny.
2013. máj. 3. 10:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Anyira hozászoktam már. Azt se tudom h hagyjam. Nemtudom h birnám ki ha nem komunikálák vele és nmláthatnám
2013. máj. 3. 10:03
 6/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok. látványosan kihasznál és hülyét csinál belőled. ha akarod, csináld, a te döntésed
2013. máj. 3. 10:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Lebegtet téged,és ez a legrosszabb.Határozottan elé kell állni,és megmondani,hogy vagy együtt lesztek,vagy nem vársz,és keresel mást.Majd kiderül,hogy erre mit lép.Ha továbbra is egyedül szeretne lenni,akkor legyen,de úgy,hogy abszolút nélküled.Elvégre ezt akarta.
2013. máj. 3. 10:07
 8/16 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat. Jó lehet h igazad van elso.. de anyira szeretem.. és nemkonyu lenne tul lenni rajta
2013. máj. 3. 10:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy még érez irántad! Azt hiszem egy jó kis pofon kellene neki. Ezt nem úgy értem hogy adj neki egy fülest, csak leckésztesd meg! Ne vedd fel a telefont ha hív és játszd el hogy érdeklődsz egy másik lány iránt. Ezt persze ő is lássa! Na akkor majd rájön hogy tényleg kellesz-e neki vagy sem! ;)
2013. máj. 3. 10:25
 10/16 A kérdező kommentje:
hmm nemrosz otlet
2013. máj. 3. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!