Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nemértem az egészet. Szerintetek?
Volt egy 3 éves kapcsolatom, aminek vége lett 1honapja azért mert a lány egyedul létre vágyott. Amit megértettem mert a szulei konfliktusa után elégé tonkre volt. Azota beszélgetunk állandóan vagyis komunikálunk minden nap sokszor. Látom rajta h nagyon féltékeny még mindig és szeret is de egyedul akar lenni még. Azota 1x találkoztunk is de csak 15 percre mert sok van neki tanulni mivel nehéz egyetemre jár. Mondtam neki h nemfogok oroké várni ugyhogy dontson h mit akar. Ere o azt mondta h még egyedul akarlenni. mondtam neki h ne komunikáljunk egyáltalán és akkor ténleg egyedul lesz, de o azt nembirná ki és o mindig akarná velem tartani a kapcsolatot.
én nemértem az egészet és azt se tudom h mit csináljak.
22F (21L-rol van szó)
Először is nem bántásból mondom, amit mondok... de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a lány igazából nem szeret téged. Ha tényleg így lenne, akkor nem kért volna egyedülléti időt - ami mellesleg a kapcsolat teljes megszakítását jelenti egy időre, legalábbis az én szótáramban. Nekem ugyan csak 1 éves volt a kapcsolatom, amikor a barátomtól hasonlóképp "időt kértem", aztán meg folyton hívogattuk egymást, és ő majdnem 4 évig nem tudott túllépni rajtam, aminek az oka szerintem én voltam, meg a felszínességem, hogy kellett is ő nekem, meg nem is. Tudod, ez a lány szerintem érzi, hogy valakire szüksége van, és ha egyedül érzi magát, kibeszélheti magát neki, de aztán ha komolyodik, mégis van benne valamilyen más érzés is, ami azt súgja, "á, ez nem megy így". És a vége így mindig ugyanaz. Te vársz rá, ő hiteget - bár hidd el, nem rossz indulattal teszi! Szóval... a saját tapasztalatomból kiindulva... veszett fejsze nyele... hagyd őt. Maximum próbáld ki ténylegesen, amit előtted javasoltak - hogy abszolút nem beszélsz vele néhány hétig. De szerintem a féltékennyé tevés gyerekes dolog. Már csak azért is, mert rajtatok kívül más lány(oka)t is érintene, és a játszadozást nem tartom szép dolognak. Sok sikert mindenképp, és remélem, ki tudtál a kusza mondataimból bogozni valami számodra hasznosat! :)
23/L
+1 mindenkinek
A csajnak pont igy jo, valaki fogja a kezet ha igenyli, de ha nem akkor lekoptat. Ez nem kapcsolat, ez szemetseg vagy türöd vagy megszöksz.
Hagyd teljesen magara, mond meg, hogy neked ez igy nem megy, vagy legyen rendesen vagy sehogy, ha nem tud dönteni akkor nem is akart soha elegge teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!