Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleslegesnek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleslegesnek érzem magam a házasságomban, gondolkodjak el a válláson?

Figyelt kérdés
A férjem hazajön,aztán csak ül a számítógép meg a Tv előtt.Alig lehet hozzászólni,tömondtokkal,hümmögéssel válaszol,közben bele van szorulva a feje a gépbe.Kezdek elgondolkodni azon,hogy én ehhez most minek kellek..?Azért kár együtt lenni, csakhogy legyen kiben hasraesni amikor a másik hazajön.Igaz,nincs vita veszekedés,de potzitívum sincs...5 éve vagyunk együtt gyerek nincs...Megbeszélni már próbáltuk,megigéri,hogy változtat,de minden marad a régiben,amúgy is szerinte ez csak hisztizek,más is így él ma...És különben is,én is ezt csinálom(hát persze,hogy akkor én is beülök a gép elé,most a falat bámuljam..?!)Kezdek eljutni odáig,hogy ennek semmi értelme így...Ezt Anyámmal is tudom csinálni otthon,és rá még főzni se kell :)Mit tennétek a helyemben?29 éves nő vagyok,gyerek nincs.

2013. jún. 30. 13:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs értelme egy ilyen kapcsolatnak. Ez nem is az.Próbálj vele még egyszer beszélni a témáról, és ha ő ezt nem érzi problémának és nem akar változtatni, akkor keress olyat, akit valóban érdekelsz. Így nem lehet leélni egy életet...
2013. jún. 30. 17:17
 22/32 kolosszus22 ***** válasza:
Jobbat nem tudok, ijessz rá, mondd meg neki, hogy ez neked nem élet és azon gondolkozol, hogy elhagyod. Van ez a típus (pl. én is) aki csak komoly vészhelyzetben hajlandó a változtatásra.
2013. jún. 30. 19:39
 23/32 A kérdező kommentje:

És ez működhet?Én megvallom nem szeretek fenyegetőzni...:/

Amúgy meg sokan azt mondják ha dolgozik,nem piál,nőzik,ver,stb akkor ne ugráljak mert kész "főnyeremény".Hát nem tudom szerintem egy házasságnak/párkapcsolatnak többről kell(ene) szólni,minthogy mindenki jól elvan magával...Mert akkor minek vagyunk együtt?Szóval már nem tudom néha mit gondoljak..

2013. jún. 30. 20:01
 24/32 kolosszus22 ***** válasza:
Nem tudom, de van egy sanda gyanúm, hogy ha miután otthagyod elkezdene teperni és felélénkülne, persze ez csak akkor működik ha még szeret. Ugyanakkor 5 éve házasok vagytok, 29 vagy, ő meg már 30 felett gondolom. Gyerek is időszerű lenne lassan és akkor nem csak magatokkal kellene foglalkozni, nem hiányozna folyamatosan valami az életetekből.
2013. jún. 30. 22:19
 25/32 A kérdező kommentje:
Már írtam itt ő 34.Gyereket nem szertnénk egyrészt mert nincs meg hozzá a háttér,meg amúgy se nagyon vágyom gyerekre.Ilyen kapcsolatban meg főleg nem...Ha mégse jön be akkor kisgyerekkel válni még roszabb lenne.Vagy lenne belőle egy maradjunk együtt a gyerek miattt házasság,miközben ő felteszem sz@rna a gyerekre és az egész az én gondom lenne.Láttam pár ilyet nem épp a legjobb példa.
2013. júl. 1. 07:47
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni az írásaid alapján totálisan ráhibáztam miért is vált ilyenné a férjed. Ő nyilván sokkal nehezebb feltételezem fizikai munkát végez mint te, érthető, hogy jobban elfárad..és az, hogy nem megbeszélitek hanem magába fojtja a gondjait de már van belőle bőven. Ha egyszer rá tudod venni, hogy mondja el egy napig szóhoz se jutsz.. Mégis ezt kéne tenned!! Úgy gondolom ugyanis sok a tüske benne veled szemben is. Azon az irigységen és beletörődésen kivül, hogy te kevesebbet és könnyebbet dolgozol szerinte mint ő.
2013. júl. 1. 07:59
 27/32 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem játszani kéne a magunk ego játékát, hanem igenis mellé állni kihúzni belőle mi bántja és együtt megoldást találni. Törődni vele, kedveskedni, foglalkozni vele. Levenni egy kis terhet a válláról. Akár munka, akár lélek vonatkozásában!! Erre lenne nagy szüksége a férjednek.

Ebben a helyzetben -ha kicsit is szereted és van szíved- nem futtatni kell magad után tetézve a gondjait, hanem úgy próbálni kilendíteni a helyzetéből hogy maximális társként partnerként mindenben számithasson rád. Akkor majd nem csak él mint hal a vizben!! Sok sikert.

2013. júl. 1. 08:03
 28/32 kolosszus22 ***** válasza:

Kérdező, a válaszaid alapján én úgy gondolom veled sincs minden rendben. Szerintem te éppen ugyanúgy tehetsz a kialakult helyzetről, mint a férjed. Egy kapcsolatban egyenlő a 2 fél, ha gond van, a másik visszatükrözi a problémákat. Talán kicsit el kellene gondolkodni, magadon is, hogy mi az amit te megtettél vagy nem tettél meg azért, hogy jobba legyen. Ezenkívül azt írod nem kell gyerek. Érdekelne mégis hogyan tervezed a jövőtöket és mitől lennél boldog. Mert bármit is csináltok előbb utóbb minden unalmas lesz komoly életcélok nélkül.

Szerintem nagyon komolyan le kellene ülnötök és rászánni az időt a problémák átbeszélésére, mert ennek jó vége nem lesz. Valószínűleg a férjednek is megvan veled a gondja és ő sincs veled megelégedve, de magába folytja, nem mondja.

2013. júl. 1. 08:33
 29/32 A kérdező kommentje:
26-os.Ha te ugyanaz vagy mit a 17-es a zsidózás miatt pontoztalak le.
2013. júl. 1. 08:37
 30/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Nyilván két ember a hibás valamilyen szinten.De én hiába akarom megbeszélni a dolgokat,ha vele nem lehet.Minden ilyen kisérletet azonnal támadásnak vesz.Én számtalanszor kérdeztem van-e baja velem,ha igen mondja el,és megpróbálok javítani rajta,de nem neki velem nincs semmi baja,hagyjam békén nem szekáljam/idegeseítsem...Erre mit lépjek?

Dolgozom,én csinálom a háztartást,adok magamra,nem vagyok se csúnya,se kövér,szeretem(ném) a szexet,mégis mit csinájak még?Vagy az a baja, hogy nem úgy nézek ki mit Angelina Jolie 20 évesen és nem tolom haza talicskával a pénzt,hogy neki ne kelljen dolgozni?Ja hát ő se épp Brad Piit és ő se hozza a pénzt zsákszámra...

Amúgy nem gondolom,hogy attól mert valaki nem akar minden áron gyereket még nincs életcélja...

2013. júl. 1. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!