Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleslegesnek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleslegesnek érzem magam a házasságomban, gondolkodjak el a válláson?

Figyelt kérdés
A férjem hazajön,aztán csak ül a számítógép meg a Tv előtt.Alig lehet hozzászólni,tömondtokkal,hümmögéssel válaszol,közben bele van szorulva a feje a gépbe.Kezdek elgondolkodni azon,hogy én ehhez most minek kellek..?Azért kár együtt lenni, csakhogy legyen kiben hasraesni amikor a másik hazajön.Igaz,nincs vita veszekedés,de potzitívum sincs...5 éve vagyunk együtt gyerek nincs...Megbeszélni már próbáltuk,megigéri,hogy változtat,de minden marad a régiben,amúgy is szerinte ez csak hisztizek,más is így él ma...És különben is,én is ezt csinálom(hát persze,hogy akkor én is beülök a gép elé,most a falat bámuljam..?!)Kezdek eljutni odáig,hogy ennek semmi értelme így...Ezt Anyámmal is tudom csinálni otthon,és rá még főzni se kell :)Mit tennétek a helyemben?29 éves nő vagyok,gyerek nincs.

2013. jún. 30. 13:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Menj el otthonról egy szó nélkül. Ha azt sem veszi észre, hogy nem vagy ott, akkor nincs kérdés.
2013. jún. 30. 13:50
 12/32 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,nem lehet kimozdítani.Ő fáradt.Ha azt mondom menjünk ki mondjuk a Margitszigetre az a válasz:Minek?Nincs ott semmi...Pffff...
2013. jún. 30. 13:51
 13/32 anonim ***** válasza:
A "gyerek nincs"-et azért írta, mert gyerek nélkül talán könnyebb a válás mellett dönteni, illetve hogy ne kérdezze meg mindenki hogy gyerek van-e.
2013. jún. 30. 13:51
 14/32 A kérdező kommentje:
13-as igen,köszi az észrevételt, azért írtam le,nem 60x csak 2x és véletlenül,mit írtam is az egyik hozzászólásban.
2013. jún. 30. 13:52
 15/32 anonim ***** válasza:
12%
Vagy buta vagy,vagy csúnya, hogy nem bírod a gép elől elcsábítani! Mellesleg, dobjátok ki a gépeket és akkor majd változni fog a dolog, ha máshogy nem.
2013. jún. 30. 13:54
 16/32 A kérdező kommentje:
Hát buktad mert se buta,se csúnya nem vagyok...Szerintem ő függő...
2013. jún. 30. 13:56
 17/32 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem igaza van, sokan mások is igy élnek... a mai világon nehéz mást csinálni anyagiak miatt is de főleg azért mert agyilag és fizikailag lenullázzák az embert a munkahelyén. Rohadt zsidó világ ez.. ha hulla mikor hazaesik megértem, hogy semmi máshoz nincs kedve csak végre leülni és bámulni a képernyőt..

Az a baj, hogy unalmas az élet. A napi robottól és a monoton hétköznapoktól rengeteg munkától stb.. ccsömörlik az ember, életunttá válik és már nem is keresi az új ingereket. Anyámék élnek teljesen igy ahogy Te! De ők legalább együtt ülnek a tv előtt :D

2013. jún. 30. 15:02
 18/32 kolosszus22 ***** válasza:
Azért engem érdekelne neked van-e munkád vagy ráérsz otthon a nap nagy részében unatkozni!? Mert az is komoly befolyásoló tényező.
2013. jún. 30. 15:50
 19/32 A kérdező kommentje:
Van munkám,igaz nem követ törni járok,gyógyszertárban dolgozom,gyógyszerkiadó szakasszisztens vagyok.Szóval nem otthon vakarom a ...
2013. jún. 30. 16:07
 20/32 A kérdező kommentje:
Bár tudom,sok ember(pl a férjem is közéjük tartozik) szerint ez nem munka,mert én csak elmosolygok ott a nénikkel...
2013. jún. 30. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!