Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleslegesnek érzem magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleslegesnek érzem magam a házasságomban, gondolkodjak el a válláson?

Figyelt kérdés
A férjem hazajön,aztán csak ül a számítógép meg a Tv előtt.Alig lehet hozzászólni,tömondtokkal,hümmögéssel válaszol,közben bele van szorulva a feje a gépbe.Kezdek elgondolkodni azon,hogy én ehhez most minek kellek..?Azért kár együtt lenni, csakhogy legyen kiben hasraesni amikor a másik hazajön.Igaz,nincs vita veszekedés,de potzitívum sincs...5 éve vagyunk együtt gyerek nincs...Megbeszélni már próbáltuk,megigéri,hogy változtat,de minden marad a régiben,amúgy is szerinte ez csak hisztizek,más is így él ma...És különben is,én is ezt csinálom(hát persze,hogy akkor én is beülök a gép elé,most a falat bámuljam..?!)Kezdek eljutni odáig,hogy ennek semmi értelme így...Ezt Anyámmal is tudom csinálni otthon,és rá még főzni se kell :)Mit tennétek a helyemben?29 éves nő vagyok,gyerek nincs.

2013. jún. 30. 13:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez mióta megy így?
2013. jún. 30. 13:39
 2/32 anonim ***** válasza:
22%
A kockák 40 éves korukig nem is fognak gyereket vállalni neked. Kockulj vele. Mivel gamel?
2013. jún. 30. 13:40
 3/32 anonim ***** válasza:
50%
Kockák az elitbe tartoznak, nem hülyék :( nem fognak felcsinálni 29 évesen :(
2013. jún. 30. 13:40
 4/32 A kérdező kommentje:
Bocs a nyelvtani hibákért,csak nem akarta elküldeni,közben átírtam és nem olvastam össze...
2013. jún. 30. 13:41
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvaló, hogy csak azért tart téged, hogy legyen ki főzzön, mosson rá. Szerintem költözz át egy ideig anyukádhoz, és figyeld meg hogy fogja érinteni a dolog.

Én biztos nem csinálnám ezt, amit te = tűrni a helyzetet.

2013. jún. 30. 13:43
 6/32 A kérdező kommentje:
Most én hol írtam,hogy gyereket akarok,és az a gondom,hogy nincs?Amúgy ő már 34 éves.
2013. jún. 30. 13:43
 7/32 A kérdező kommentje:
Elsőnek:Hát kb 3 éve mutatkoztak az első jelek,fokozatosan romlott a a helyzet,nagyjából egy éve kezd (számomra) elviselhetetlenné válni a dolog.
2013. jún. 30. 13:45
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalok vagytok, nincs gyereketek. Mennyi mindent csinálhatnátok együtt! Nincs igaza a férjednek abban, hogy más házaspárok is így élnek. Még belegondolni is rossz, mi lesz, ha gyerek is lesz. Mindent te fogsz csinálni, míg férjed a gépet bújja.
2013. jún. 30. 13:46
 9/32 anonim ***** válasza:
50%

Most én hol írtam,hogy gyereket akarok,és az a gondom,hogy nincs?

Csak hatvanszor írtad le a gyerek/nincs gyereket.

2013. jún. 30. 13:47
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjetek el újra randizni, kimozdulni kettesben. Ha nem megy így sem... akkor tényleg hagyd, mert csak rosszabb lesz a dolog.
2013. jún. 30. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!