Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz mindenki furcsán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz mindenki furcsán amikor megtudják, hogy 20 év korkülönbség van köztünk?

Figyelt kérdés
Ismerőseim például, már soknak nem is mondom el. Tényleg ennyire gáz ilyen nagy korkülönbség? 23 / N
2013. jún. 27. 20:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Gáznak nem gáz, csak furcsa.
2013. jún. 27. 20:52
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Mert egészségtelen és 40 évesen özvegy is lehetsz?
2013. jún. 27. 20:52
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hogy furcsán néznek, hiszen az apád lehetne.

Viszont, ha te jól és boldognak fogod érezni mellette magadat mindig, akkor hajrá!

2013. jún. 27. 20:53
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Igen furcsa. Ez persze nem zárja ki hogy jól érezzétek magatokat együtt, de akkor is furcsa.
2013. jún. 27. 20:54
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem nincs ebben semmi gáz... Akik ezt mondják irigykednek a jó párkapcsolatodra ;)

Ne hallgass rájuk! Fő a boldogság :)

2013. jún. 27. 20:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
ui: egyébként meg azért furcsa mert az ilyen kapcsolatok (fiatal lány - friss hús - és öregedő ffi - kapuzárási pánik - áll) fent az esetek 98% ban
2013. jún. 27. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Köztem és párom között 13 év van, ez nekem így kényelmes. Szeretem, ő is engem- ettől kezdve nem érdekel más véleménye. Mondhatják hogy ez egészségtelen, meg hogy 'Jaj, mi lesz ha történik vele valami...' Egy velem egyidőssel is történhet bármi. A szerelem nem kor függő. :)
2013. jún. 27. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:
47%

Mert furcsa...:) (viszont mostanaban egyre tobb ilyet latok,olvasok..)

Koztunk is 21 van,ugyhogy teljesen aterzem,de ne erdekeljen!:) Eleinte en is kiakadtam ezeken, az igazi baratok ugyis elfogadjak( az en baratnoim is tok jo viszonyba vannak parommal:)) a tobbieket le kell tojni!Az idegeneket meg plane...A legfontosabb a boldogsagotok!:)

2013. jún. 27. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Azért néznek furcsán, mert szokatlan az a 20 év. Jártok vagy már komolyabb a dolog?
2013. jún. 27. 20:58
 10/15 anonim ***** válasza:
A mai világban a b*ziktól kezdve az análon át, minden elfogadott, csak épp ez nem. Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Rám is érdekesen szoktak nézni, de les.zarom és élek boldogan :)
2013. jún. 27. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!