Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg zsarolás lenne?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival pár hete. És mikor megtudtam, hogy ugyan már elvált több mint két éve még mindig az ex nejével lakik egy lakásban, akkor közöltem vele, hogy csak akkor lehet köztünk komolyabb kapcsolat, ha elköltözik tőle. Erre megkérdezte tőlem, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy ilyennel zsaroljam. Szerintem ez nem zsarolás. Én csak szeretnék egy tiszta helyzetet, mert ez nem az. Szerinte ez így teljesen rendben van, és nem érti, hogy addig amíg nincs köztünk komoly kapcsolat addig miért nem lakhat továbbra is az exével. Az én értékrendemben viszont ez kizárja a komoly kapcsolatot. Még annyit, hogy nincs gyerekük, tehát nem mondhatja, hogy azért lakik ott, mert hát ott a gyerek. Vélemények? Én 34/N, ő 39/F.

2013. jún. 27. 15:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es teljesen egyetértek veled. Ezért nem értem én sem, hogy miért van még mindig egy fedél alatt vele.

Én házas ugyan még nem voltam. De amikor véget ért az élettársi kapcsolatom, egy percet sem tudtam volna vele tovább együtt élni. És igen én is mentem volna inkább a híd alá.

2013. jún. 27. 15:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Ezt miből gondolod? Utalt erre valaki, esetleg a párod, hogy az exe még szeretne tőle valamit? Vagy csak te gondoltál erre? Ez egy elég fontos része a történetnek, mindenképp tisztázni kellene, és nem mellesleg ha tényleg így van, az nem kicsit "súlyosbító körülmény".
2013. jún. 27. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Én megértem a férfit is egy kicsit.De neked is teljesen igazad van.Neki megvan egy megszokott élete és elköltözni bizonytalan kapcsolat miatt lehet hogy neki tényleg nem érné meg.Lehet neked furcsa de van ilyen.Semmiképp sem zsarolás és én megtudlak érteni mind2-töket de ha te helyedben lenném tolerálnám és ha látnám hogy változik akkor semmi baj hm.a meg nem tesz semmit ott hagyná
2013. jún. 27. 16:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam, hogy még akar tőle valamit, mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy úgy él vele évek óta, hogy nincs köztük semmi testiség. Persze lehet, de nem nagyon hiszem, hogy van ilyen.

A másik, hogy az elköltözést nem úgy gondoltam, hogy költözzön össze velem, hanem éljen egyedül. De lehet, hogy igazatok van, és túl csóró ahhoz, hogy külön költözzön. Így viszont ott marad a kisördög amit a komment elején írtam.

2013. jún. 27. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nincs semmi szerelmi érzés kettejük közt.Lehet hogy csak hozzá szokott 1-2 dologhoz.Hogy pl kaját készít neki,kitakarít ilyesmik.Jó ezek hülye példák de nem tudom teljesen megfogalmazni.Lényeg hogy van egy megszokott élete amiben jól érzi magát és lehet veled is kitudná ezt alakítani, csak bizonytalanul nem meri bevállalni.
2013. jún. 27. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Én értem, hogy mire akarsz célozni. Ha viszont így van, akkor még érdemes egy kis időt szánni rá, hátha be meri vállalni.

Azt megkérdezhetem tőled, hogy te mennyi időt adnál neki a változtatásra?

2013. jún. 27. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
2-3 hónapnak szerintem elégnek kell lennie ha komolyan gondolja ..
2013. jún. 27. 16:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ennyire gondoltam.
2013. jún. 27. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!