Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólátok ha a párotok "belájolná" az ex nője portréját? Nomrális?

Figyelt kérdés
első nagy szerelme volt akiveltudomásom szerint nem tartják már a kapcsolatot ezért is lepődtem meg, meg bevallom rosszul is esik...
2013. jún. 27. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

komolyan azt lesem egész nap a nemlétező fészbúkommal hogy a szintén nem létező párom mit lájkolgat...

de ha mind kettő létezne akkor se tenném...

2013. jún. 27. 14:36
 2/12 anonim ***** válasza:
annyira éretlennek tartom emiatt hisztit csapni.. ha tetszik neki a kép miért ne?! sose értettem miért kell emiatt hisztizni, veled jár és azért mert meglát egy képet az exéről nem fog hozzá egyből visszarohanni..
2013. jún. 27. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
fb-on keresztül nem lehet b....aszni, ez legyen a legnagyobb problémátok az életben. ne légy ilyen féltékeny mert a kapcsolatotok fogja megsínyleni. a másik h mi van abban h belájkolta, te nem lájkolod be mások dolgait? ez nem a világ vége
2013. jún. 27. 14:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak szimplán rosszul esik hogy más nő ők képét az enyémet meg nem... illetve hogy pont azét akiért odavolt és emleget mint első és egyetlen eddigi KOMOLY kapcsolata.
2013. jún. 27. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus... hány éves vagy, 12?
2013. jún. 27. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten! Szólj rá! Mondd meg neki, hogy ő nem lájkolgathat csak úgy mindent. Mutasd meg ki a főnök! Szerintem is egy utolsó roh@dék. Méghogy facebookon lájkolgat, RÁADÁSUL EGY KÉPET! Ez hallatlan.

Irónia off.

Hülye vagy.

2013. jún. 27. 14:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmit. Mit szólnék?
2013. jún. 27. 14:43
 8/12 A kérdező kommentje:
nekem furcsa én a volt szerelmeimmel nem tarom a kapcsolatot főleg nem bókolok nekik.
2013. jún. 27. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Engem meg nem érdekel. Van jobb dolgom is, minthogy azt nézzem, hogy kit lájkolgat :) Az hogy tetszik neki egy kép, nem jelent semmit! Ne kombinálj!
2013. jún. 27. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:

szakíts vele!

komolyan mit képzel magáról hogy belájkolja(lájolná????????)az exe képét?

lehet hogy nem esik jól,de ez semmit sem jelent

2013. jún. 27. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!