Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudtok ilyen idézetet? Jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ilyen idézetet? Jobb vagyok az exénél!

Figyelt kérdés

Olyan idézeteket keresek, amelyek azt fejezik ki, hogy bízom magamban, és jobbnak tartom magam másoknál!

Fontos, mert sokat féltékenykedem, és kellene valami motiváló kis bölcsesség!:) köszi!

2013. jún. 26. 17:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Más idézeteinek értékelésének józan tekintete leláncolt szirénhangokra ébreszt.

A barátod/barátnőd (a nemed nem árultad el) exének elviselhetetlen lelke ibolyaszerénységű színjátéknak tűnhet. Örülj, hogy te nem árulsz zsákbamacsakát! - Na ez tetszik? :P

2013. jún. 26. 18:01
 22/29 anonim ***** válasza:
Na, most látom, hogy közben kiderült, hogy lány vagy. :) Elnézést!
2013. jún. 26. 18:02
 23/29 A kérdező kommentje:

Instant Coelho-ról szeded az idézeteid?:DD

viccen kívül, csaj vagyok am:D

2013. jún. 26. 18:03
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Áh, dehogy, ezek tökéletesen fejből vannak!!! Hogy is gondolhatsz rólam ilyen botor, nem éppen ibolyaszerénységű aljasságot? :O :D
2013. jún. 26. 18:07
 25/29 anonim ***** válasza:

- Napoleon Hill:

"Gondolkozz és

Gazdagodj!" és "Siker

titka: PLB" (a pozitív

gondolkodás struktúrája,

hogyanja) - Louise L. Hay: "Éld az

Életed!" (A Pozitív

gondolkodás

királynője..., életed MOST

kezdődik!)

- Allan Pease: Testbeszéd (Olvass a nonverbális

kommunikációkból!)

- A titok c. film és könyv

(Vonzás törvénye

elméletben és

gyakorlatban) - Eckhart Tolle: Most

Hatalma (Élj a

pillanatban!)

- Brad Blanton: Radikális

Őszinteség (az

őszinteség ereje, így változtass életeden!)

- Brian Tracy:

(audioanyag (leíratban is

megvan)) Teljesítmény

lélektana (Önfejlesztő

guru, a legnagyobbak egyike),

- Brian Tracy: Főnix

szeminárium

- Anthony Robbins:

Határtalan siker

- Maxwell Maltz: Pszichokibernetika

- Keith Ellis: A

csodalámpa (Célkitűzés)

És egy rakattal van még

az Édesvíz és a Bagolyvár

kiadónál leginkább. Ha egyet kellene, akkor

Brian Tracy. Ha még

kettőt: Napoleon Hill és

Keith Ellis." Mondjuk szerintem kezd

Brian Tracyvel!!!! Nagyon

sok csak őt követi (lehet,

hogy ő is koppint

másokat?, de akkor is

alap). David X nem csak

csajozáshoz jó.

David De Angelo - On

being man video, Man

Transformation, Sexual

Communicaton (Férfivá válás, párkapcsolat) Ez is

érdekes.

++++++

Dale Carnegie:

Sikerkalauz 1-2-3

T. Harv Eker Secrets of the Millionaire Mind

Gary Jones: Az üzlet

beindul

Kerner Tibor: Sziklaszilárd

önbecsülés

Csernus könyvek Osho könyvek ui. Azért 100% ban

egyikkel se kell egyet

érteni.

2013. jún. 26. 18:18
 26/29 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. jún. 26. 18:25
 27/29 kiterdekel1234567 válasza:

Hogy mi a titok? A ‘nem megy’ helyett úgy állj hozzá, hogy: ‘megteszem’, az álmok helyett pedig készíts terveket

Elmondok egy titkot: bátrabb vagy, mint hinnéd; erősebb vagy, mint amilyennek látszol; okosabb vagy, mint gondolnád, és kétszer olyan szép vagy, mint amilyennek képzeled magad!

Meg akartam ölni a ma élő legszexibb embert.. de mint tudjuk, az öngyilkosság bűncselekmény

Mi, lányok, annyira varázslatosak vagyunk, puha bőr, piros ajkak, olyan csókolnivaló.. nehéz ellenállni az érintésnek, ez túl jó a visszautasításhoz :D

Senki sem tökéletes, de én olyan közel állok hozzá, amennyire csak lehet! =D

En "hiszek " ebben .. nagyon szeretek idezeteket olvasni , ha szomoru vagyok es ha vigasz kell olvasok vicces idezeteket vagy pl ha szomorusagom ki akarom adni akkor szomoruakat , sirok egy picit es maris jobb..

Ha eppen olyan hangukatban vagyok , hogy belenezek a tukorbe es sehogy sem tetszem magamnak akkor elolvasok egy ket ilyet amit leirtam es maris vissza jon egy kis onbizalom :) . Persze nem ezekre kell alapozni az eletetb, de ugyan olyan hatasa van mintha kapnal egy bokot a suliban a munkahelyeden stb.. most ettol nem lesz akkora onbizalmad , hohy meg akard valtani a vilagot tehat nemtudom miert nem tudtak neked normalis valaszt adni ..

Figyelj , pasid exe hat valamiert szakitottak nem ? Most vele vagy Te es ez a lenyeg .. a feltekenysegre ra mehet az egesz kapcsolat . Ha baratod szeret akkor sem az exevel sem massal nem fog megcsalni . Ha viszont az exevel megcsalna akkor ugyan ugy barkivel .. ennyi erovel ne enged ki a lakasbol mert majd egyutt utazik egy lannyal es majd szexelnek egyett a buszon es aztan nyomnak meg egy orgiat is mert majd a buszon mindenki beszall... hagyd abba a feltekenykedest.. ha pl az ex felkeresi a parod ne jojjon rad egy hissti roham mert ezert csinalja ez egy jo jatek neki... ne legyel merges mosolyogj es tettesd azt mintha minden oke lenne .. egy picit finoman azert adagold a parodnak , hogy nem tetszik az neked .. de az exe elott sose csinalj semmit.. vagybtudod mit.. hivd at az exet is vacsira plusz par masik havert igy az exe azt latja h te hivod at lesz@rod az egeszet majd megunja es abba hagyja...

2013. jún. 26. 18:34
 28/29 A kérdező kommentje:
köszönöm!! végre valaki:)
2013. jún. 26. 18:42
 29/29 kiterdekel1234567 válasza:

[link]

Olvasd el ezt is :)

2013. jún. 26. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!