Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismer valaki ilyen idézetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismer valaki ilyen idézetet?

Figyelt kérdés
ami arról szól, hogy jóban-rosszban kitartunk egymás mellett a párommal. már ezer idézetes oldalt átnéztem, de nem találtam semmi jót, csak idióta kislányoknak valókat:/
2013. jún. 26. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szeretlek , és melletted fogok állni a legrosszabb időkben is. Szeretni téged, amikor nincs jó hangulatod, vagy túl fáradt vagy, hogy olyan dolgokat csinálj, amit én szeretnék. Szeretni téged, amikor padlón vagy, nem csak akkor, amikor jó veled lenni. "Szeretlek" azt jelenti, hogy tudom a legmélyebb titkaidat, és nem ítéllek el ezek miatt. Azt jelenti, hogy Rád gondolok, folyamatosan akarlak és szükségem van rád, miközben azt remélem, hogy Te is hasonlóképen érzel irántam.
2013. jún. 26. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Óvjuk egymást: Te engem, én Téged! Ha kell, a fegyvered leszek, ha kell, a takaród, és majd bölcsőd a sírodban, mert ezt a világot együtt hagyjuk el. Neked adom a lelkemet, mert már érzem benne a tiédet. Ameddig erővel bírom, magam mellett akarlak!
2013. jún. 26. 10:33
 3/4 A kérdező kommentje:
úúú pontosan ilyenekre gondoltam!! nagyon nagyon köszönöm!:)
2013. jún. 26. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
szívesen :)
2013. jún. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!