Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellene valami szép idézetet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene valami szép idézetet, esetleg kedvencetek?

Figyelt kérdés
olyanra lenne szükségem, amit eltudok küldeni facebookon adatlapra.. barátnőm folyton nyaggat, hogy írjak neki az üzenőfalára.ilyen kicsit hosszabb is lehetne, vagy esetleg ha valakinek van kedvence azt is szivesen elolvasnám
2013. jún. 20. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:

"A szex olyan mint a biciklizés

Ha járdán csinálod megbüntetnek érte"

2013. jún. 20. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szép és igaz: "Egész életünkben a jövő miatt aggódunk. Eltervezzük. Próbáljuk megjósolni, mintha az, hogy előre ismerjük, elnyomná a robbanást. De a jövő mindig változik. A jövő a legbelsőbb félelmeink otthona és a legvadabb reményeinké. De egy dolog biztos, ha végül megmutatkozik, a jövő mindig más, mint ahogy elterveztük."
2013. jún. 20. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajtot eszel, budos leszel
2013. jún. 20. 00:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Itt hát, hol országa van a szerelemnek, Az életen által én egyedül menjek? Amerre tekintek, azt mutassa minden, Hogy boldogság csak az én szivemben nincsen?”

Tündérországnak egy tó állott közepén, János vitéz búsan annak partjára mén, S a rózsát, mely sírján termett kedvesének, Levette keblérõl, s ekkép szólítá meg:

„Te egyetlen kincsem! hamva kedvesemnek! Mutasd meg az utat, én is majd követlek.” S beveté a rózsát a tónak habjába; Nem sok híja volt, hogy õ is ment utána...

De csodák csodája! mit látott, mit látott! Látta Iluskává válni a virágot. Eszeveszettséggel rohant a habokba, S a föltámadt leányt kiszabadította.

2013. jún. 20. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!